Prøv Novomatic spillemaskiner online!

Novomatic, Mr Green

De kendte Novomatic slots – Nu online!

Hvis du er vant til at spille slots i spillehallen eller kiosken, kender du helt sikkert allerede Novomatic slots. Novomatic er de eneste slots der spilles på landbaserede casinos, men som noget helt nyt er de nu også tilgængelige online hos MrGreen, så du kan spille dem når som helt og hvor som helst.

Masser af fordele ved at spille online

Når du spiller online, er du ikke begrænset af åbningstiderne på de fysiske spillesteder. Du kan spille hjemmefra sofaen eller på mobilen mens du er på farten. Det er nemt at sikkert at betale online og gevinsterne bliver hurtigt udbetalt. Og når du nu heller ikke skal gå på kompromis med dine yndlingsspil, er der kun gode grunde til at prøve de online slot hos MrGreen.

Alle dine yndlingsslots

Novomatic er udviklerne bag blandt andet de klassiske spil som Book of Ra, Book of Ra 6 og Lucky Lady’s Charm, som du måske allerede kender og elsker. Og hvis du ikke allerede har prøvet dem, så har du helt sikkert noget at se frem til med disse nye tilføjelser hos MrGreen.

Find dit nye yndlingsspil

Der er masser af slots at vælge imellem, og der er en god grund til at netop slots fra Novomatic længe har været en favorit blandt mange spillere.

Book of Ra og Book of Ra 6

I Book of Ra kan du leve dig ind i et farverigt univers af egyptiske symboler og figurer. Spillet er sat på en tempel mur og med Pyramiderne i solnedgang som baggrund, kan du næsten mærke ørkenvarmen og de de historiske vingesus.

Mens du spiller med figurer som solguden Ra, sarkofager, skattejægere og skarabæer i jagten på at finde bogen som har nøglen til rigdom, bliver spændingen ynderligere forhøjet med features som et tilfældigt udvalgt bonussymbol der giver dig 10 free spins.

Hvis symbolet viser sig to eller tre steder, udvider det sig til alle rækker og udbetaler på alle linjer. Så der er masser af bonusser og free spins at opdage blandt de mystiske symboler og i jagten på nøglen til rigdom.

Book of Ra 6 er en af de nyeste tilføjelse til de populære Novomatic slots og har alt det bedste fra det originale Book of Ra, men med den nye feature at du som spiller kan vælge at bruge seks istedet for fem reels.

Du aktiverer det ekstra reel ved at klikke på Extra Bet symbolet på det sidste reel og derved bliver dit oprindelige bet fordoblet og derfor også dine vinderchancer. Book of Ra 6 er derfor det perfekte spil til dig der allerede elsker Book of Ra universet, men også sætter pris på ekstra spænding og endnu højere gevinster.

Lucky Lady’s Charm

Lykke og held er jo nok det de allerfleste spillere er på jagt efter, og i Lucky Lady’s Charm er det lige det spillet drejer sig om,

Med kendte og klassiske symboler som kaninpoter, hestesko og firkløvere, er det svært at forestille sig at heldet ikke skulle være med dig her.

Sammen med din charmerede lykke-fe Lucky Lady, jagter du disse symboler mens spændingen bliver endnu højere af muligheden for masser of bonusser og free spins. Og hvis det virkelig er dit heldige spin og du finder krystalkuglen, åbner du op for nye, spændende gratis spil!

Lucky Lady’s Charm er det oplagte spil til dig der vil have et enkelt og afslappende spil og med mulighed for at vinde op til 15 free spins er der garanteret mange gode timers underholdning her.

Så uanset som om du er en rigtig gambler på jagt efter spænding eller spiller mere for at slappe af efter en lang dag, så har Novomatic slots alle de spil du enten allerede kender og elsker fra din lokale spillehal, eller du har masser af se frem til nu hvor du endelig kan spille dem online hos MrGreen.