Videoslots slotbattles! Spil slots mod dine venner!

videoslots slotbattles

VideoSlots slot battles

VideoSlots har stor succes med deres version af VideoSlots battles. Videoslots battles er turneringer man kan tilmelde sig. I disse turneringer spiller man mod andre spillere på den samme spillemaskine. Det vil sige at hver spiller har 100 spins. De spillere der får mest profit ud af de 100 spins, vinder præmier eller går videre til næste runde i turneringen afhængig af hvilken slags turnering de spiller. Videoslots har flere forskellige slags spillemaskine turneringer. Dem vil vi kigge nærmere på her.

VideoSlots100% bonus op til 1.000 kr.ReklamelinkLæs anmeldelseFå bonusKun nye spillere. Gennemspilskrav: 10x, minimumsindsats 1,- kr. Minimumsindbetaling 100,- kr. Progressive Jackpot-spil undtaget. 30 dage til at aktivere bonus, og 60 dage til at omsætte den. Maksimal bonus 1000,- kr. +18 år, Sørg for altid at spil ansvarligt, Stopspillet: Telefon til ansvarligt spil +45 70222825. Udeluk dig selv på ROFUS.NU – læs alle vilkår og betingelser som gælder.

Sit & Gos

Den mest almindelige spillemaskineturnering du finder inde på videoslot.com er Sit & Gos. Hvis du har spillet poker før, er konceptet det samme. Der er mange Sit & Gos til mange forskellige beløber. Beløbene plejer at starte ved 2 euro, men de kan gå op til flere hundrede euro.

Nogle Sit & Gos er inddelt i runder. Det vil sige at nogle Sit & Gos starter ved runde 1 og slutter ved runde 5. Det er vigtigt man er opmærksom på, hvilken runde man tilmelder sig. Hvis man starter i runde 1 skal man vinde sig op til runde 5 for at få en pengepræmie. Andre Sit & Gos består kun af en enkelt runde, så man skal lige læse hvilken turnering man tilmelder sig.

Når man starter en sit & Go, venter man på at ens lobby fyldes op. Herefter har hver spiller en allokeret tidsperiode hvor de kan spinne. Det vil sige man skal have spillet ens spins på spillemaskinen indenfor en bestemt tidsgrænse. Den spiller der har vundet flest penge på de 100 spins vinder en pengepræmie. De fleste turneringer opdeler pengepræmierne til dem som ender i top-3. Man kan altid se fordelingen af præmierne i lobbyen når man tilmelder sig en turnering.

Heads Up

Heads up turneringer er en turnering hvor man kun spiller mod én anden modstander. Heads up turneringerne følger det samme koncept som Sit & Gos.

Garanteret Turneringer

 Garanteret turneringer har en garanteret præmiepulje som man kan vinde. Puljen kan godt stige undervejds i turneringen.

Freeroll Turneringer

 Freeroll turneringer er gratis turneringer man kan tilmelde sig. Her spiller man mod mange mennesker, men det er gratis, så hvis man mangler noget at tage sig til eller bare vil hygge sig, så er det rigtig godt tidsfordriv. Præmierne afhænger af, hvor mange mennesker der har tilmeldt sig turneringen, men førsteprmæienm plejer at få op til 100 euro. Ikke dårligt for en gratis turnering.

Ekstra Gevinster

Ekstra Gevinster turneringer er slots battles, hvor Videoslots spytter ekstra i penge præmien.

Jackpot Jagter

Jackpot Jagter er turneringer på jackpot spillemaskiner. Hvis man spiller i en jackpot jagt og en spiller rammer jackpotten, fordeler den præmien til alle spillere der er med i turneringen.

Turboturneringer

Turboturneringer er de mest sjældne inde på VideoSlots. Det følger samme koncept som Sit & Gos, men det foregår bare med færre spins og færre tid til at spinne, så det hele går hurtigere.

VideoSlots battles er et rigtig godt koncept. Man kan vinde fede præmier, og man kan spille mod ens venner. Det er både hyggeligt og sjovt! Klart et skud værd! Så gå ind på videoslots for at opleve magien for dig selv.