Information

Bedstespillemaskiner.dk er leveret af en gruppe passionerede slots-elskere.
Vi arbejder hver dag på at blive nogle af de største “videnskabsmænd” indenfor slots. På den måde kan vi bringe dig præcis den information du søger.

Vi har lige pt. importeret over 1000 slots på vores side. Dem vil vi dagligt arbejde på at give dem karakterer, samt en god beskrivelse af dem.
Vi ønsker at kommenterer spændingen, designet og bedømme hele helhedsindtrykket af de forskellige spil. Langsomt men sikkert vil vi opdaterer vores spilkartotek med en bedømmelse og håber du er enig så langt.

Du vil opleve at nogle spil ingen tekst har tilknyttet. Det skyldes blot at vi endnu ikke er nået til den spillemaskiner endnu.

Nogle spillemaskiner vil du opleve enten ikke virker eller simpelthen ikke findes hos det casino vi anbefaler til selve spilleautomaten. Det beklager vi selvfølgelig. Vi arbejder hen imod at fjerne alle de inaktive, samt de spillemaskiner som ikke virker på vores side.

Hvis du vil hjælpe os lidt med at angive de spil som du ikke kan få til at virke hører vi gerne fra dig. Har du andet information om en maskine, må du også gerne tilføje det.