Lord Merlin And The Lady of The Lake

Spil spillet for rigtige penge her

VideoSlots100% bonus op til 1.000 kr.ReklamelinkLæs anmeldelseFå bonusKun nye spillere. Gennemspilskrav: 10x, minimumsindsats 1,- kr. Minimumsindbetaling 100,- kr. Progressive Jackpot-spil undtaget. 30 dage til at aktivere bonus, og 60 dage til at omsætte den. Maksimal bonus 1000,- kr. +18 år, Sørg for altid at spil ansvarligt, Stopspillet: Telefon til ansvarligt spil +45 70222825. Udeluk dig selv på ROFUS.NU – læs alle vilkår og betingelser som gælder.
BacanaPlay100% bonus op til 500 kr.BONUSKODE: BACANALæs anmeldelseFå bonusVelkomstbonus gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling: 100kr, maks. bonus 500kr. Gennemspilskrav: (indbetaling + bonus) 10X indenfor 60 dage. Eksempel: Indbetal 100kr, få 100kr bonus og gennemspil 2000kr. Kun spilleautomater bidrager. Max. indsats er 50kr. Evt. gevinster ved spil over max. indsats bortfalder. Reklamelink SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Lord Merlin er tilbage

Play N’ Go er tilbage med en spillemaskine der tager os tilbage til en mystisk tid, hvor Merlin var den mest magtfulde troldmand og Arthur var konge. Efter Rise of Merlins succes var det kun et spørgsmål om tid, før de ville udgive en ny Merlin spillemaskine og den er nu kommet. Du kan spille Lord Merlin and the Lady of the Lake på Mr. Green.

Mystikken spreder sig

Lord Merlin and the Lady of the Lake er situeret omkring en sø. Frodig natur danner baggrunden for spillemaskinen, og rammen er indrammet i træ. Udseendet på denne fantasy spillemaskine lever op til de høje standarder vi forbinder Play N’ Go spillemaskiner med. Farverne er flotte og musikken er fremragende. Den suger dig ind i universet, og er med til at gøre spillemaskinen til en rigtig god oplevelse.   

Basisspil

Lord Merlin and the Lady of the Lake er en klassisk spillemaskine, der har 5 tromler med 3 rækker i hver og 10 gevinstlinjer. Det er mere eller mindre en klassisk bog spillemaskine. Der er dog indført nogle få ændringer for at den skiller sig ud fra mængden.

Symboler i Lord Merlin

Basissymbolerne er de velkendte symboler fra spillekort.

De er i rækkefølge: 10, knægt, dame, konge og es.

Premium symbolerne er  rækkefølge: Et grønt skjold, Merlins hat, Merlins stav og topsymbolerne er Merlin og wild symbolet.

Wild symbolet er kvinden i søen. Hun betaler det samme som Merlin, men hun erstatter alle andre symboler bortset fra scatteren.

Scatteren er det legendariske sværd Excalibur. Udløs 3 eller flere af dem, og du har hermed sikret dig 8 gratis spins i bonusrunden. Scatteren betaler også. 3 sværd giver 10x, 4 giver 100x og 5 sværd giver voldsomme 1000x! 

Bonusrunde

Bonusrunden er hvor Lord Merlin and the Lady of the Lake adskiller sig fra andre bog spillemaskiner. I stedet for at få et fast specialsymbol som udvider sig, får man i Lord Merlin and the Lady of the Lake et nyt symbol hvert spin. I toppen af skærmen kan man se hvilket symbol er gældende for runden. I bonussen er Excalibur wild.

En anden feature der er anderledes fra andre traditionelle bog spillemaskiner er Excalibur spinsene.

Hvis du får 2 eller flere sværd under bonusrunden udløser du Excalibur spins. Du får et spin for hver scatter du rammer. Under Excalibur spins er det udvidende symbol som var gældende da du ramte sværdene på låst. Hvis du rammer 2 eller flere sværd under Excalibur spins, får du 2 eller flere gratis spins lagt oven i de spins du har tilbage.

Det er en god feature som kan give ekstra spins under bonusrunden, og det gør bonussen mere spændende.

Volatilitet på Lord Merlin

Lord Merlin and the Lady of the Lake er en volatil spillemaskine. På Play N’ Gos hjemmeside giver de den selv 8/10, så det er en højvolatil spillemaskine. Du kan vinde op til 10.000x eller 10.000 gange dine penge igen, det siger vist det hele. Det er selvfølgelig kun de aller heldigste der kommer op og rammer de gevinster, men hvis man ikke spiller vinder man aldrig. RTPen ligger på 96,20%%. Det er lige en anelse lavere end gennemsnittet, men det er hvad man kan forvente af disse højvolatile spillemaskiner.

Indsatser

Indsatsen starter på 1 krone og går op til 100 kroner. Det er en højvolatil spillemaskine så forvent at det kan være svært at komme i bonussen. Lord Merlin and the Lady of the Lake kan spilles af alle spillere som har mod på disse højvolatile bæster.

Spilproducent

Play N’ Go er et svensk firma. De er en af de helt store providers i industrien. De står blandt andet bag titler som Book of Dead, Legacy of Dead og Reactoonz serien. De er kendte for at lave højvolatile spillemaskiner.

 

God spillelyst!

  • Lord Merlin and the Lady of the Lake
3.7

Vores Vurdering

Lord Merlin and the Lady of the Lake er et frisk pust! Selvom det minder meget om en klassisk bog spillemaskine, gør de små forskelle meget. Det er dejligt se at Play N’ Go prøver at være kreative med deres spillemaskiner. Hvis du er en fan af bog spillemaskiner skal du helt sikkert prøve Lord Merlin and the Lady of the Lake. Det er en rigtig flot designet spillemaskine som kan gå helt amok! Nederst på siden kan du selv se hvor god den er! Det er med free money så bare rolig! Hvis du allerede nu ved, du bare vil ind og spille Lord Merlin and the Lady of the Lake kan du hoppe ind på Mr. Green og prøve lykken.

Leave a Reply