LeoVegas Cash Drop Kampagne!

Leo Vegas gratis spins uden indbetalinger

LeoVegas har et super fedt koncept, nemlig LeoVegas Cash Drop kampagnen. Denne kampagne er ikke tidsbegrÊnset pÄ nogen mÄde. Derfor er det er aldrig for sent at vÊre med. Det allerbedste ved denne bonus er faktisk at den ingenting krÊver af dig. Har du blot en konto hos LeoVegas, sÄ kan du risikere at vinde!

Ugentlig pulje pÄ 10.000 kroner med LeoVegas Cash Drop!

Denne LeoVegas Cash Drop bonus, fungerer simpelthen sÄdan at LeoVegas uddeler 10.000 kroner ud pÄ 20 spillere hver onsdag. Som de skriver, er det eneste du skal gÞre, at logge ind om onsdagen efter kl. 16.00 og se om du har vundet.

De 500 kroner som en enkelt spiller kan risikere at modtage, er 100% omsÊtningsfrie, og kan spilles frit pÄ enhver spillemaskine eller andet spil. Vinder du 500 kroner i Cash Drop bonus, sÄ det med at gÄ ind og bygge videre pÄ dit held. Du kan nemlig udbetale hvad end du vinder, sÄ snart gevinsten er i hus.

VĂŠr opmĂŠrksom hver onsdag

Det er vigtigt at du faktisk logger ind hver onsdag. NÄr man modtager denne bonus, skal dem nemlig aktiveres fÞr pengene faktisk fremgÄr pÄ ens spillekonto. Det har man 12 timer til. SÄ hvis man kl. 16.00 kan se man er en af de 20 heldige kartofler, sÄ er det med at aktivere bonussen med det samme.

Regler og vilkÄr

LeoVegas

LeoVegas Cash Drop: En bonus der er overskuelig

Vi er ret vilde med dette koncept, her pÄ redaktionen. I og med det ikke er en bonus, som du aktivt skal gÞre noget for, sÄ bliver det ikke nemmere. Det krÊver ikke du spiller et ugentligt budget op for at deltage. Der er ingen omsÊtningskrav pÄ den pÄgÊldende bonus du modtager. Du har simpelthen bare en konto, og voila, pludselig bliver du belÞnnet.

SĂ„ afsted med dig. Hop ind og opret en konto hos LeoVegas og deltag automatisk i denne fantastiske kampagne!