LeoVegas Cash Drop Kampagne!

Leo Vegas gratis spins uden indbetalinger

LeoVegas har et super fedt koncept, nemlig LeoVegas Cash Drop kampagnen. Denne kampagne er ikke tidsbegrænset på nogen måde. Derfor er det er aldrig for sent at være med. Det allerbedste ved denne bonus er faktisk at den ingenting kræver af dig. Har du blot en konto hos LeoVegas, så kan du risikere at vinde!

Ugentlig pulje på 10.000 kroner med LeoVegas Cash Drop!

Denne LeoVegas Cash Drop bonus, fungerer simpelthen sådan at LeoVegas uddeler 10.000 kroner ud på 20 spillere hver onsdag. Som de skriver, er det eneste du skal gøre, at logge ind om onsdagen efter kl. 16.00 og se om du har vundet.

De 500 kroner som en enkelt spiller kan risikere at modtage, er 100% omsætningsfrie, og kan spilles frit på enhver spillemaskine eller andet spil. Vinder du 500 kroner i Cash Drop bonus, så det med at gå ind og bygge videre på dit held. Du kan nemlig udbetale hvad end du vinder, så snart gevinsten er i hus.

Vær opmærksom hver onsdag

Det er vigtigt at du faktisk logger ind hver onsdag. Når man modtager denne bonus, skal dem nemlig aktiveres før pengene faktisk fremgår på ens spillekonto. Det har man 12 timer til. Så hvis man kl. 16.00 kan se man er en af de 20 heldige kartofler, så er det med at aktivere bonussen med det samme.

Regler og vilkår

LeoVegas

LeoVegas Cash Drop: En bonus der er overskuelig

Vi er ret vilde med dette koncept, her på redaktionen. I og med det ikke er en bonus, som du aktivt skal gøre noget for, så bliver det ikke nemmere. Det kræver ikke du spiller et ugentligt budget op for at deltage. Der er ingen omsætningskrav på den pågældende bonus du modtager. Du har simpelthen bare en konto, og voila, pludselig bliver du belønnet.

Så afsted med dig. Hop ind og opret en konto hos LeoVegas og deltag automatisk i denne fantastiske kampagne!