Så er Big Time Gaming ankommet!

Big time Gaming

I har spurgt og vi har hørt efter!

Efter meget efterspørgsel er det med stor glæde, at vi kan annoncere at vi udvider vores spillemaskine samling. Vi har sikret os rettigheder til Big Time Gamings spillemaskiner. Det betyder at du kan spille alle de bedste titler fra en af de mest legendariske spillemaskineproducenter. Deres nyere spil som Chocolates, Lil’ Devil, Wild Flower og The Final Countdown er kun 1 klik væk.

Hvis du foretrækker de mere nostalgiske, har vi selvfølgelig også dem. Bonanza, White Rabbit, Hvem vil være millionær og Monopoly venter bare på at blive spillet.

Hvis du ikke kender til Big Time Gaming, kan du klikke her for at læse mere om dem. Big time Gaming revolutionerede spillemaskineindustrien ved at introducere et nyt koncept som hed Megaways. Siden har Megaways spillemaskiner taget verdenen med storm, og det kan vi takke Big Time Gaming for.


Vores top-3 BTG-spillemaskiner i 2024

Lil’ Devil

Lil’ Devil er en fantastisk spillemaskine. Lækker grafik, fantastisk musik og ikke mindst skyhøjt potentiale. Det er en spillemaskine som virkelig kan eksplodere, selv på de mindste gevinster.  Bonusrunden får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen, for man ved, at man virkelig kan skovle penge ind. Hvis man formår at retrigge, og få de 2 gange 12x wild multiplikatorere på tromle 3 og 4, så er det officielt! Du kan tage på ferie med vennerne eller familien. Fantastisk spillemaskine!


The Final Countdown

The Final Countdown er endnu en eksplosiv spillemaskine. Grafikken er rigtig god og musikken er legendarisk! Hvem har ikke skrålet med på Europes verdenskendte nummer ”IT’s THE FINAL COUNTDOWN”?

Spillemaskinen er en høj volatil spillemaskine, men hvis man formår at få den helt store wild multiplikator udvidelse, så spiller jackpotmusikken i dine ører.


White Rabbit

White Rabbit er nok den spillemaskine fra BTG som vi har spillet mest. Hvorfor? Svaret er simpelt. Den har en bonus købs funktion! Det var en af de første spillemaskiner som tilbudte dette. Det ville være en lodret løgn hvis vi sagde vi var i overskud på spillemaskinen, men det er bare en dejlig følelse at se tromlerne udvide sig når man rammer en cupcake. Potentialet er enormt hvis man kan få udvidet tromlerne til det masksimale.

Så hvad venter du på? Alt inde på vores hjemmeside er gratis, og det er bare med at komme i gang med at udforske Big Time Gamings spillemaskiner! Du kan finde alle vores spillemaskiner bare ved at trykke her.