Book of Ra Deluxe 6

Manden, myten – legeden! Den originale bog spillemaskine!

Så er den her endelig! Novomatics Book of Ra serie er endelig blevet tilgængelig, og selvfølgelig er det MrGreen der har sikret sig rettighederne! Imens folk har skændtes om det var Rich Wilde eller John Hunter der var den originale eventyrer/arkæolog, har Novomatic fans altid vidst bedre. I dag skal I bryde jeres tavshed, løfte fanen højt og stå med oprejst pande! Helten er ankommet og det skal vi kigge nærmere på!

Nostalgi for alle pengene!

Vi befinder os i Egypten. I baggrunden ser vi en obelisk og solen der bager ned over landskabet. Normalt vil man kunne skrive en masser om en spillemaskines udseende, men for at være helt ærlig, er det ikke udseendet man kommer ind på Book of Ra for. Den originale version udkom for første gang i 2005, og for at sige det mildt, så var den grim! Selv for datidens spillemaskiner tænkte man at det må have været et presset designhold. Men Novomatic er ikke kendt for udseendet for deres spillemaskiner, de er til gengæld kendt for at have startet hele trenden med bog spillemaskiner, noget der siden har været til gavn og glæde for alle os spillere!

Søjlerne der står i baggrunden og de få hieroglyffer (foruden symbolerne) er det eneste der kan give spilleren en idé om hvor man befinder sig i verdenen! Hvis dette var en moderne spillemaskine ville den dumpe på det visuelle, men fordi Book of Ra 6 Deluxe er så gammel som den er, giver vi den længere tråd end de moderne spillemaskiner.

Hvis man dog kigger på denne spillemaskiner og tænker, fy for den lede, så forstår vi jer godt. Book of Ra 6 Deluxe er ikke et pragteksemplar når det kommer til spillemaskiner, men det er nostalgi for alle pengene! De mange timer man har brugt på casinoer i udlandet i håb om at ramme de tre bøger er minder vi, i hvert fald på redaktionen, husker tilbage på med stor glæde!

Vi fik alle et kæmpe smil på læberne, da vi hørte de helt forfærlige lyde og musik der kom fra Book of Ra 6 Deluxe. Det er jammerligt og det er bare perfekt på samme tid! Heldigvis er der en mute knap tilgængelig på maskinen!

Basisspil

Book of Ra 6 Deluxe er næsten ligesom alle de andre bog spillemaskiner man kender på markedet! Det er jo den alle de andre har klonet, så alt andet ville være mærkeligt. Den eneste forskel er at denne version har 6 tromler i stedet for 5. Ellers er det en helt klassisk bog spillemaskine med 10 gevinstlinjer! Der er ingen specielle features med sticky wilds eller noget i den stil. Det er dig mod spillemaskinen og din mission er at finde 3 bøger, så du kan finde faraoens glemte skatte.

Efter hver gevinst er der en gamble funktion som tilbyder dig at fordoble din gevinst. Dette kan du fortsætte med indtil du enten indsamler eller taber alle pengene.

Man kan også vælge hvor mange linjer man vil spille. 1 er minimum og maksimum er 10. Den sjette tromle er også mulig at fjerne hvis man vil. Dette gør hvert spin billigere, men forringer også mulighederne for at få bonussen.

Symboler

Basissymbolerner er i rækkefølge: 10, Knægt, Dame, Konge og Es.

Premiumsymbolerne er i rækkefølge: en skarabæ, en statue, en farao og topsymbolet er vores eventyrer! 6 af ham på stribe giver 750x igen.

Wilds og scatteren er samme symbol. Det er den eftertragtede bog som alle leder efter. Scatteren betaler også når den lander. 3 bøger giver 1x, 4 giver 10x, 5 giver 100x og 6 bøger giver 200x.

Udløs minimum 3 af disse bøger og så er du på vej ind i bonusrunden!

Bonusrunde

I starten af bonusrunden får du tildelt et specielt symbol og 10 gratis spins. Hvis det er et basissymbol skal du ramme dit symbol på minimum 3 af tromlerne. Hvis dette lykkes for dig ekspanderer de og giver en gevinst. Det der er specielt, er at de ikke skal være på samme gevinstlinje. De ekspanderer ligemeget hvor de er på skærmen.

Ved Premiumsymboler skal du kun bruge 2, men de fungerer på samme måde, de betaler dog betydeligt bedre.

Det er i bonusrunden at potentialet ligger i Book of Ra 6 Deluxe. Hvis du fylder hele skærmen op med et premiumsymbol er det fest og glade dage! Jackpot baby!

Hvis det lykkes dig at få 3 bøger under bonussen bliver du tildelt yderligere 10 gratis spins, men ikke noget nyt symbol. Det fungerer altså på samme måde som Book of Dead bonussen. Maksimum udbetaling på Book of Ra 6 Deluxe er besvimende 10,035x! Der er en grund til at dette var, og stadig er, en vanvittig populær spillemaskine.

Volatilitet

Med 10,035x er der ingen tvivl. Vi er på den helt høje ende af skalaen. RTP’en beviser det bare yderligere. 95,1% procent er i den lavere end af skalaen. Det er en højrisiko spillemaskine som man tager en chance med. Men hvor intet vover, intet vinder!

Indsatser

Indsatserne starter helt ned ved 0,20 ører og går op til 600 kroner. Alle kan få glæde med Book of Ra 6 Deluxe. Hyggespillerne og highrollers kan alle få spænding og det er et plus i vores bog! Som altid anbefaler vi at spille indenfor dit eget budget. Det er en meget volatil spillemaskine så forvent ikke at komme i bonus regelmæssigt!

Spilproducent

Novomatic er især kendt for Book of Ra spillemaskinerne. En anden spillemaskine de er kendt for er Lucky Lady’s Charm.

Vores Vurdering

Hvis man er en fan af bog spillemaskiner skal man ind og prøve Book of Ra 6 Deluxe. De nyere bogspillemaskiner har bedre RTP, men det er ren nostalgi at spille Book of Ra 6 Deluxe. Det er bare ren hygge. Vi siger ikke den kan erstatte de moderne spil som Book of Dead og Legacy of Dead, men det er bestemt værd at give den et skud! Det er en høj volatilitets spillemaskine så vær opmærksom! Lige pludselig er balancen væk hvis du ikke passer på.

For dem som har spillet i mange år, er der ingen tvivl om Book of Ra 6 Deluxe bringer minder frem. Den er grim, har irriterende lyde, symbolerne er hæslige, men den er fantastisk på samme tid. Og den kan give monsterhits!

Som altid kan du finde Book of Ra 6 Deluxe inde på MrGreen. Hvis du lige vil teste vandene først, er der som altid en gratis version nederst på siden.

God spillelyst!

Leave a Reply