Book of Ra Deluxe

En nyskabning

Når du spiller Book of Ra Deluxe, er vi igen i den klassiske bogspillemaskine genre. Det giver muligheder for endnu større gevinster. Især når man spiller bonus spillet så er det muligt at vinder kæmpe store gevinster. Hvis man rammer 5 scatter symboler så er den store gevinst sikret.

Spillet

Spillet er som andre book spil, hvor det gælder om at ramme 3 bøger for at udløse bonusspillet. Når man så har ramt bonusspillet, så bliver der valgt et vilkårligt symbol som fungerer som scattere under de gratis spil. Bonusspillet består af 10 gratis spil, hvor det gælder om at ramme så mange som muligt af det symbol som fungere som scatter. Hvis man er heldig så genudløser man de gratis spil, det gør man ved at ramme 3 bøger igen mens man spiller de gratis spil. Man kan genudløse bonusen igen og igen. Hvis man retrigger, får man et nyt symbol, som ogspå kan udvide sig.

Gevinster

Med 5 tromler og mulighed for at få flere symboler, så er der som sagt chancer for kæmpe store gevinster. Om man bare rammer 5 ens symboler i basisspillet, så vinder man store lækre gevinster. Men den store gevinst ligger og venter i bonusspillet. Er man heldig at få et at de store symboler som scatter og kan ramme 5 ens symboler, så har man den store gevinst. Det bedste symbol man kan ramme er manden som minder om Indiana Jones. Rammer man det og så rammer på alle tromlerne, så er det tid til kæmpe gevinsten.

Bog symbolet

Hvis du rammer 3 bog symboler på valserne på samme tid, så udløser du bonusspillet. Ikke nok med det, når du rammer et bogsymbol så fungere det også som wild. Det vil sige at det kan erstatte alle symboler for at forbedre chancen for gevinst. Det giver endnu større chance for at vinde på dine spil.

3.8

Leave a Reply