Eastern Emeralds

Multipliers sendt fra himlen

I Eastern Emeralds tager Quickspin os til fjernøsten. Vi skal nemlig en tur til Kina. Eastern Emeralds potentiale er ikke til at tage fejl af. Med en mulig en multiplier på 1,680x i bonusrunden er der ingen tvivl om, vi blev nød til at anmelde Eastern Emeralds. Så spænd sikkerhedsbæltet og pas på hovedet, for i Eastern Emerals regner det med multipliers! Eastern Emeralds kan som altid findes på MrGreen.

Klassisk og afslappende

Eastern Emeralds er en meget klassisk spillemaskine. Baggrunden er et flot kinesisk bjerglandskab. Farverne på spillemaskinen er også rigtig flotte. Det er prangende farver og de passer virkelig godt med temaet. Musikken er noget af det bedste. Man kan nærmest lukke øjnene, tage en dyb indånding, og forestille sig man er på en luksus massageklinik. Det er virkelig afslappende musik! Men bare rolig, hver gang der lander en multiplier, eller man får et hit vågner man hurtigt op! Så det er bestemt ikke en kedelig spillemaskine.

Basisspil

Eastern Emeralds ligner ved første øjekast endnu en standard spillemaskine. Den har 5 tromler med 3 rækker og 20 gevinstlinjer. Eastern Emeralds er dog alt andet end almindelig. På hvert hjul er der nemlig en chance for, at der falder en wild ned. Wildsene har altid det x som den tromle den lander på. Det vil sige at hvis en wild lander på hjul 3 er det en 3x osv. Man kan dog kun få en wild pr. hjul, så forvent ikke at der lander flere wilds pr. tromle. Det der kan ske, er at der lander en wild linje. En smuk grøn linje! Maksimum hittet i basisspillet er majestætiske 900x. Dette sker med en wild linje kombineret med topsymbolet som er et dragehoved.

Symboler

Basis symbolerne i Eastern Emeralds er taget fra spillekortene. De er  rækkefølge: 10, Knægt, Dame, Konge og Es. De kommer alle i forskellige farver, så det er nemt at kende forskel!

Premium symbolerne er i rækkefølge: 3 sammenflettede medaljoner, en gylden hat, en gylden skildpadde, en koi fisk og topsymbolet er et gyldent dragehoved.

5 dragehoveder på linje giver kun 7,5x, så man er afhængig af multipliers for at ramme de helt store hits, både i basisspillet og bonusrunden.

Wild symbolet er et grønt symbol hvor der står wild på. De kommer i basisspillet fra 1x til 5x.

Scatter symbolet er en fønix fugl. De kan kun lande på hjul 2,3 og 4.

Hvis du lander disse 3 scattere er det tid til at vælge din skæbne i bonusrunden og forhåbentligt ramme det helt store monsterhit!

Bonusrunde

“Vølg din skæbne” er navnet på bonussen. Det er et passsende navn, fordi du skal nu vælge hvilken slags bonus du vil i.

Der er 4 forskellige bonusser du kan vælge imellem:

Alle muplikatorne kan lande på hjul 2,3,4 og 5. Dette gælder ligemeget hvilken bonus man vælger.

6 gratis spins med multipliers som lyder på 5x,6x,7x, og 8x . Dette er klart den mest højvolatile og den tilbyder de højeste multiplikatore, men også færrest spins. Sammenlagt kan en wildlinje betale dig 12,600x på et spin!

9 gratis spins. Multiplikatorne lyder på 4x til 7x. I denne bonusrunde er der 6300x at hente pr. spin.

12 gratis spins. Multiplikatorne lyder er fra 3x til 6x. I denne bonusrunde er 2,700x at hente pr. spin.

Den sidste bonus er på 15 spins med multipliers fra 2x til 5x. Det er altså ligesom i basisspillet muligt at ramme 900x pr. spin.

Det er selvfølgelig kun de aller heldigste der lander disse helt skøre tal. Bare en wildlinje er ekstremt svær at ramme. Så forvent ikke at gå ind i bonussen og blive millionær! Under vores test spins fik meget blandede udbetalinger. Vi fik en “fremragende” 4x på den bonus hvor vi valgte 6 spins. Den bedste bonus ramte vi ved de 9 spins, og der fik vi en ekstremt lækker 450x. De andre bonusser var triste! 25x på 15 spins og 24x på 12 spins.

Volatilitet

Eastern Emeralds er en høj volatilitets spillemaskine. De 12,600x pr spin betyder teoretisk, at man kan hente åndsvage 75,600x på en bonusrunde! Det er dog lige så usandsynligt som hvis julemanden hoppede ned i din skorsten. Dette betyder dog ikke, at der er potentiale til at ramme de helt store hits. RTP’en ligger på 96,58, hvilket er gennemsnitligt for denne slags spillemaskiner.

Indsatser

Indsatserne starter ved 2 kroner og går helt op til 1000 kroner pr. spin. Dette betyder at Eastern Emeralds kan spilles af hyggespillere og de helt tunge spinners!

Spilproducent

Quickspin er kendt for at lave mange lav volatile spillemaskiner. Dette er de så småt begynde at ændre på. Tiger’s Glory er en anden Quickspin spillemaskine, hvor der virkelig er gas på.

Vores Vurdering

Eastern Emerald er en spillemaskine for dem der elsker spænding og som jagter gevinsten. Potentialet er enormt, og det er klart derfor den er blevet så populær. Det er urealistisk at vinde 75,000x på Eastern Emeralds, men det er bestemt ikke urealistisk at vinde en 1000x. Selvfølgelig kræver det held, men hvor intet vover, intet vinder!

På redaktionen ender vi jævnligt inde på Eastern Emeralds og derfor skal den da også have en god anbefaling med herfra. Det er en gambler spillemaskine som kan brænde dig, men den kan i den grad også få dig helt oppe at ringe! Spændingen er fantastisk og vi vil anbefale, at man som minimum, prøver den demo version som er nederst på siden! Du vil ikke fortryde det!

Hvis du allerede nu ved, at du bare må spille Eastern Emeralds kan du finde den på MrGreen!

God spillelyst!

Leave a Reply