Fruit Party

Spil Spillet for rigtige penge her

VideoSlots100% bonus op til 1.000 kr.ReklamelinkLæs anmeldelseFå bonusKun nye spillere. Gennemspilskrav: 10x, minimumsindsats 1,- kr. Minimumsindbetaling 100,- kr. Progressive Jackpot-spil undtaget. 30 dage til at aktivere bonus, og 60 dage til at omsætte den. Maksimal bonus 1000,- kr. +18 år, Sørg for altid at spil ansvarligt, Stopspillet: Telefon til ansvarligt spil +45 70222825. Udeluk dig selv på ROFUS.NU – læs alle vilkår og betingelser som gælder.
BacanaPlay100% bonus op til 500 kr.BONUSKODE: BACANALæs anmeldelseFå bonusVelkomstbonus gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling: 100kr, maks. bonus 500kr. Gennemspilskrav: (indbetaling + bonus) 10X indenfor 60 dage. Eksempel: Indbetal 100kr, få 100kr bonus og gennemspil 2000kr. Kun spilleautomater bidrager. Max. indsats er 50kr. Evt. gevinster ved spil over max. indsats bortfalder. Reklamelink SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Pragmatic Play er tilbage med endnu en banger! Fruit Party blev en af de mest populære spillemaskiner i 2020, og det er der god grund til. Denne frugt fiesta af en spillemaskine kan give kæmpe hits, og når man rammer et kæmpe hit med multiplikationer, giver det et sus igennem kroppen. Med 5.000x på højkant er dette en seriøs frugtsalat som kan give dig dit livs hit!

Frugtsalat

Designet af Fruit Party er simpel. De rene linjer og mættede farver er lækre detaljer. Baggrunden er lidt fjollet, men det passer fint ind i temaet. Musikken er sjov og den passer også godt med temaet.

Basisspil

Fruit Party har et 7×7 gitters spilleplade. Frugterne tromler ned fra himlen og for at få et hit skal man have 5 sammenhængende symboler. På den måde minder den om Jammin’ Jars, som er en anden frugtmaskine. Det der adskiller den fra Jammin’ Jars, er multiplikationerne der tilfældigt falder ned. Disse multiplikationer er nøglen til at få de helt store gevinster. Hvis du rammer den helt rigtige kombination, kan multiplikationerne komme helt op på 256x. Når du får et hit falder forsvinder de symboler, og nye symboler tumler ned fra himlen, som potentielt kan skabe nye hits. Denne proces fortsætter indtil der ikke er flere mulige gevinster. I basisspillet er den højest mulige multiplikator 2x.    

Symboler

Fruit Party har 7 symboler i spillet. De er i rækkefølge fra lavest til højest: Et hjerte, en stjerne, en blomme, vindruer, et æble, en appelsin og topsymbolet er et jordbær.

Fruit Party har ikke noget wild symbol.

Scatteren er en gylden frugt. Man skal ramme minimum tre scattere for at komme i bonusrunden.

3 scattere giver 10 gratis spins, 4 giver 11, 5 giver 12, 6 giver 13 og 7 scattere giver 14 gratis spins.

Bonusrunde i Fruit Party

Bonusrunden fungerer på samme måde som basisspillet. Forskellen er at multiplikationerne der tumler tilfældigt ned fra himlen, kan være på 4x. Udover det er der større chancer for at ramme symbolmultiplikationer under bonusrunden. 256x er stadig den størst mulige multiplikation man kan få.

Bonus Køb i Fruit Party

Pragmatic har også indført en bonuskøbs funktion på Fruit Party. For at købe bonussen koster det 100 gange ens indsats.

Volatilitet

Fruit party er en højvolatilitets spillemaskine. Pragmatic selv giver den 5/5. Det er en brutal spillemaskine som potentielt kan flænse din balance. På den anden side kan du med lidt held ramme den helt store gevinst! Den teoretiske RTP er 96.47%

Indsatser

Indsatsen starter på 1 krone og går op til 500 kroner.

Spilproducent bag Fruit Party

Pragmatic Play er en af de største spillere i industrien. De står bag andre kendte spillemaskiner som f.eks. Wild West Gold, The Dog House, Madame Destiny, Da Vinci’s Treasure og selvfølgelig John Hunter serien.

Vores Vurdering Fruit Party føles som en blanding af Jammin’ Jars og Sweet Bonanza. Det er en simpel spillemaskine, men den er rigtig underholdende. Man skal være fan af høj volatilitets spillemaskiner, for den kan virkelig flænse ens balance på ingen tid. Vi synes det er lidt nærigt af Pragmatic at de har lavet et gevinstloft på 5.000x. Med de multiplikatorer der er i spil, er der mulighed for meget højere x’er, men 5.000x er stadig meget højt. Alt i alt er Fruit Party en underholdende spillemaskine for dem med smag for spillemaskiner der kan stikke helt af.

 

3.5

Vores Vurdering

Fruit Party føles som en blanding af Jammin’ Jars og Sweet Bonanza. Det er en simpel spillemaskine, men den er rigtig underholdende. Man skal være fan af høj volatilitets spillemaskiner, for den kan virkelig flænse ens balance på ingen tid. Vi synes det er lidt nærigt af Pragmatic at de har lavet et gevinstloft på 5.000x. Med de multiplikatorer der er i spil, er der mulighed for meget højere x’er, men 5.000x er stadig meget højt. Alt i alt er Fruit Party en underholdende spillemaskine for dem med smag for spillemaskiner der kan stikke helt af.

Leave a Reply