Golden Ark

Golden Ark by Novomatic on slot review – CasinoWebsites

Action fyldt spillemaskine

Er du på jagt efter en spillemaskine fyldt med action, så har Golden Ark alt hvad du er på jagt efter. Det er en super sjov og spændende spillemaskine, med masser af gevinster og et super sjovt bonus spil. I grundspillet er der også masser af gode gevinster at komme efter. Det gør at der på hvert eneste spin er gode chancer for gevinst.

Bonusspil

Hvis du rammer 3 bøger på hjulene uanset hvor de lander, så vider du 10 gratis spins. Under de gratis spins vælges et tilfældigt symbol som giver scatter gevinster. Jo højere symbolet er jo højere gevinster giver det. Når du under bonusspillet rammer scatter symbolet så udvider de sig og fylder hele hjulet. Det kan give nogle helt fantastiske gevinster. Hvis man er så heldig at få top symbolet som scatter og rammer 5 stk af dem så vinder man 5000 gange indsatsen, det er da en helt vild god gevinst.

Wild

Bogen som giver bonus når du rammer 3 stk, fungerer også som wild, det vil sige at hvis du rammer en bog så erstatter den alle andre symboler så der er større chance for at ramme en vindende linje.

Generelt om maskinen

Maskinens symboler er som taget fra det gamle Egypten, det er historiske symboler, så når man spiller på maskinen føler man sig hensat til de gamle dage. Man kommer hurtigt til at føle sig som en anden Indiana Jones som er taget på eventyr. Her gælder det så bare om at fange en masse ens symboler, så gevinsterne kan vælte ind. Det gælder helt grundlæggende om at kombinere så mange ens symboler på en gyldig gevinstlinje. Jo flere symboler jo større bliver gevinsten. Jo større symbolet er jo bedre bliver gevinsten også.Der er ingen grund til at vente, Golden Ark er en fantastisk maskine.

3.5

Leave a Reply