Goldilocks and the Wild Bears

Goldilocks and the Wild Bears

Er du på jagt efter en ny favorit spillemaskine, så led ikke længere den er her. Golilocks and the Wild Bears er en helt fantastisk maskine, der er spækket med underholdning. Symbolerne i spillet er sjove og underholdene. Der er forskellige funktioner og så er der selvfølgelig også mulighed for at vinde free spins. Så maskinen har alt hvad man kan tænke sig i en spillemaskine. Reglerne er ikke indviklede så det er hurtigt at komme i gang. Gevinsterne ligger bare og venter på at blive vundet. Goldilocks maskinen har 25 gevinstlinjer, så der er rig mulighed for at ramme en gevinst.

Multiplier Wilds

I spillet kan man ramme wilds som giver en gevinst multiplikator, du an ramme 2x 3x eller 4x wilds. Rammer man disse wilds, så øger det gevinsten markant. Så rammer du en af de store gevinster og så med en stor multiplikator wild, så giver det den helt store præmie.

Free Spins

Når du i et spin rammer 3 Goldilocks symboler så udløser du free spins. Spillet starter med 9 free spins, og de almindelige wilds er stadig multiplikator wilds. Der er så en funktion der kan øge gevinsterne meget kraftigt. Efterhånden som man rammer flere Goldilocks symboler under free spins, så ændrer de forskellige bjørne symboler sig til wilds. Det første bjørne symbol bliver til wild når man har ramt 3 Goldilock symboler. Når man har ramt 5 yderligere Goldilock symboler så bliver den næste bjørn til wild, og der får man yderligere 2 free spins. Kan man nå at ramme 5x Goldilock mere så bliver den sidste bjørn også til wild og igen der får man 2 ekstra spins.

Skal prøves

Goldilocks and the Wild Bears er et af den slags spil der bare skal afprøves. Det er vildt underholdende og gevinsterne er gode. Når man spiller free spins er spændingen i top. Der er underholdnings garanti.

Leave a Reply