John Hunter & The Book Of Tut

John Hunter is back!

Nogle vil kalde ham en bistands version af Rich Wilde, men helt ærligt John Hunter ligner mere Indiana Jones end Play N’ Gos version af ham. Denne gang tager Pragmatic Play og John Hunter os til Egypten for at se om vi kan finde Kong Tuts gemte skatte. Så spænd dig godt fast for denne høj volatile spillemaskine kan få adrenalinen helt op på den højeste klinge og få blodet til at pumpe! Egypten, nu kommer vi!

Som altid kan du finde John hunter and the King of Tut på MrGreen!

Kongernes dal

Som du nok har regnet ud befinder vi os i kongernes dal i Egypten! Når det ikke er en turistattraktion er det en guldmine for arkæologer og ikke mindst gravrøvere. Vi skal sammen med verdens bedste arkæolog, John Hunter, ned og se om vi kan lokalisere fortidens glemte skatte

Pyramiden og ruinerne i baggrunden er et symbol på Egyptens storhedstid. I forgrunden befinder vi os midt i Egyptens ørken hvor det eneste frodige er Nilen som flyder igennem hele skærmen. Det hele toppes af en skyerne som er i konstant bevægelse.

Vi har allesammen set spillemaskiner med egyptisk tema før, og designet på denne spillemaskine er ikke på nogen måde banebrydende, men det er flot lavet. Man er ikke i tvivl om temaet og musikken er bare med til at gøre indlevelsen bedre. Den mystiske musik der kører i baggrunden minder mest om noget fra en Hollywood B-film. Perfekt. Scenen er lagt og vi ved hvad vi skal. Finde skatten og komme hjem med rigdomme og ære! Rigdommene skal selvfølgelig ikke på museum, nej nej, de skal lige ned i lommen for den her spillemaskinens potentiale er enormt og kan gøre dig lige så rig som en farao!

Basisspil

John hunter and the King of Tut er en klassisk spillemaskine med 5 tromler og 3 rækker. John hunter and the King of Tut har 10 gevinstlinjer. Det er en klassisk bog spillemaskine som vi alle elsker og kender. Ukompliceret og lige til at hoppe direkte ind på. Der er ingen megaways, sindssyge wilds som dumper ned fra himlen eller kæmpe eksplosioner på skærmen. For spillere som foretrækker det simple er John hunter and the King of Tut noget man trygt kan gå ind til.

Symboler

Som på alle de andre spillemaskiner i John Hunter serien er symbolerne velkendte.

Basissymbolerne er taget fra spillekortenens verden og er i rækkefølge: 10, Knægt, Dame, Konge og Es. De kommer alle i forskellige farver så de er nemme at kende fra hinanden i farten. Det eneste man skal holde øje med, er om de kommer på samme gevinstlinje.

Premiumsymbolerne er symboler fra Egyptisk mytologi og myter. De er i rækkefælge: En  rubinbelagt skarabæ, en guldstatue af en kat og en farao. Topsymbolet over alle topsymboler er som på alle John Hunter spillemaskiner selvfølgelig John Hunter i egen høje person! Udløs en fuldplade med ham i bonusrunden, så kan du invitere lillemor på middag eller dine venner på et par omgange nede på den lokale, fordi så er der nemlig Jackpot Baby! 5,000x for et enkelt hit. Vi bliver helt svimle bare ved tanken herinde på redaktionen!

Scatteren og Wildsymbolet er samlet i ét på denne spillemaskine. Det er den magiske bog vi alle søger efter!

Hvis du får tre bøger så giver det dig 2 ting. Nummer 1: Du kommer i bonusrunden og får 10 gratis spins, og nummer 2 du få en 2x på din indsats. Hvis du får 4 bøger får du 20x og 5 bøger giver 200x! Og det er inden du overhovedet er kommet i bonusrunden! Det kan noget!

Bonusrunde

Hvis du har spillet andre bog spillemaskiner ved du allerede hvordan denne bonus kommer til at foregå. Men for en god ordens skyld, hvis der skulle være nogle begyndere fortæller vi lige hvordan det foregår. Du får tildelt et specielt symbol inden bonussen går i gang. Dette symbol skal du holde øje med på spillepladen. Dette er nemligt et udvidende symbol. Det vil sige hvis du rammer dit symbol 3 gange udvider de sig og giver dig penge, uanset om de er på samme gevinstlinje. Det skal nævnes at hvis dit specielle symbol er et af basissymbolerne (altså 10-Es) skal du bruge 3 symboler for at de udvider sig. Hvis du er så heldig at få et premium symbol, skal du kun bruge 2 før de udvider sig på tromlerne!

Man kan selvfølgelig også få tre nye bøger under bonusrunden! Dette udløser yderligere 10 gratis spins. I modsætning til for eksempel, Legacy of Dead, får du ikke et nyt udvidende symbol. Du beholder dit originale symbol. Dette kaldes i fagsproget en retrigger! Der er nærmest ikke nogen følelse der er bedre end at ramme flere retriggers under en bonus! Det kan kun trumfes af at få en 5 af dit specielle symbol og se hele pladen forvandle sig til penge lige for øjnene af dig!

Volatilitet

John hunter and the King of Tut er en vild maskine. Den er så højvolatil at man er bange for den sprænger i luften mens man spiller! 5,000x på et eneste spin i bonussen! Behøver vi at sige mere! Vi ved godt det er kun de få ekstremt heldige der rammer det, men tænk bare hvis det var dig!

RTP’en eller den teoretiske tilbagebetalings chance ligger på 96,50%. Det er gennemsnitligt for spillemaskiner på denne volatilitetsskala, men det er betydeligt bedre end de gamle slidte frugtmaskiner der samler støv nede på det værtshus der er i dit nærområde. De ligger nemlig helt nede på de sørglige 70%. Så hellere tage chancen på maskiner der faktisk kan betale dig en mindre formue igen!

Indsatser

Indsatsen starter på 50 ører, og for de tunge drenge og piger kan du spille helt op til 500 kroner pr. spin. Det er dæleme kun for highrollerne. Vi anbefaler som altid at du spiller indenfor dit budget, fordi spillemaskiner giver dig en chance for at få en rigtig dejlig tung pung, men de kan søreme også suge hele din løn på ingen tid hvis du ikke passer på! Så spil ansvarligt og indenfor dit budget!

Spilproducent

Pragmatic Play står bag alle spillemaskiner i John Hunter serien, Return of the Dead, Book of Vikings og mange andre.

Vores Vurdering

Pragmatic Play har ikke opfundet den dybe tallerken i udviklingen af John hunter and the King of Tut. Men til gengæld prøver spillemaskinen ikke at være smart i en fart. Du ved hvad du får og hvis du elsker bog spillemaskiner, er dette bestemt et spil du skal spille næste gang du hopper på dit online casino. Vi vil klart anbefale den her i forhold til en anden spillemaskine i John Hunter serien. John Hunter and the Mayan Gods er lige så volatil, men den giver færre penge tilbage i form af dårligere basishits og meget mindre i bonusrunderne! Så hvis du er en fan af bog spillemaskiner eller John Hunter serien skal du prøve John hunter and the King of Tut.

Hvis du ikke er en tilhænger af bog spillemaskiner skal du holde dig langt væk! Der er bedre spillemaskiner i samme genre. På redaktionen er vi enige om at Legacy of Dead er klart overlegen og hvis du skal dyppe tæerne ind i bogspillemaskine verden, er det en bedre spillemaskine at gøre det på.

Uanset hvad du vælger kan du finde alle de overnævnte spil på MrGreen.

Husk lykken tilsmiler kun dem som tør tage chancen! Det gælder for alt i livet!

God spillelyst!

Leave a Reply