Northern Sky

Northern Sky Slot

Skal du have action med chancer for den store gevinst, så skal du prøve Northern Sky spillemaskinen. Den er sjov og actionfyldt. Du spiller på 9 linjer med masser af funktioner og gode gevinster. Når du har en gevinstgivende linje, så får du gevinsten, men du får også et respin med hvor de gevinst givende symboler bliver gemt. Det vil sige at på dit respin er du sikker på som minimum at få samme gevinst som på første spin. Vinder man så igen giver det endnu et respin og sådan fortsætter det indtil der ikke er flere nye gevinster. Det giver muligheder for helt fantastisk store gevinster. Når man samler 3 bonus symboler så udløser man bonus spillet. Når man rammer bonussymboler sammen med en gevinst så gemmes bonussymbolet og tæller under respins også. Det betyder at hvis man rammer 3 bonussymboler under et sæt respins, så vinder man bonusspillet.

Bonus spil

Når man har udløst bonusspillet, så er det der er størst chancer for kæmpe gevinster. Alle de små gevinstsymboler bliver fjernet, så der er kun top symbolerne tilbage. Det gør at man har chance for at ramme en gevinst meget oftere, og når man rammer så er man sikker på at det er en af de høje gevinster. Respins fungerer på samme måde under bonus spillet som under de almindelige spil. Bonus spillet består af 10 free spins.

Konklusion

Der er ingen grund til ikke at afprøve Northern Sky spillemaskinen. Den er vildt sjov. Forestil dig at du rammer bonusspillet og rammer masser af gyldne hjorte som er topsymbolet. Hvis du er så heldig at ramme gyldne hjorte på hele spillepladen, så vinder du 450x indsatsen, men hvis du bygger gevinsten op med masser af respins, så bliver gevinsten jo meget større. Så samlet vil det jo blive til en gigantisk gevinst.

Leave a Reply