Ticket to the Stars

Fantastisk spil

Er du klar til en helt fantastisk og sjov rumrejse? Så er Ticket to the Stars det rigtige sted at være. Her får du alt den action du kan drømme om. Man spiller på 5 valser med 25 gevinstlinjer. Der er mulighed for at ramme stakkede wilds på samtlige valser. Det giver muligheder for kæmpestore gevinster. Der er så mange muligheder for at ramme gode gevinster i Ticket to the Stars. Når man rammer en gevinst så forsvinder de vindende symboler, og nye kommer frem. Det vil sige at der er muligheder for mange gevinster i streg på samme spin. Det er bare helt fantastisk

Bonus spil

Der er mulighed for at vinde det helt fantastiske bonusspil. Hvis du rammer 3, 4 eller 5 bonussymboler så vinder du gratis spil funktionen. 3 bonussymboler giver 15 gratis spil, 4 symboler giver 20 spil og 5 symboler giver 25 spil. Når an spiller de gratis spil så er der kæmpe store muligheder for at vinde stort. Hver 3. gang man vinder en gevinst så stiger gevinsterne. Man starter på 1x gevinst efter 3 gevinster stiger det til 2x gevinst osv. Hver gang du har vundet 3 gevinster og du får multiplikatoren til at stige, så får man også 2 ekstra gratis spil. Hvis man er heldig at nå op på en høj multiplikator og så ramme et par valser med stakkede wilds, så vinder man kæmpe stort.

Konklusion

Ticket to the Stars er nok den sjoveste spilleautomat du kan finde. Det er en Quickspin automat så det er en af de store udbydere der har lavet den, så den er at finde på mange online casinoer. Når du spiller så er du garanteret masser af sjov og action. Kan det blive meget bedre end at man kan have det sjovt mens man har muligheden for at vinde den store gevinst.

Leave a Reply