Tiger’s Glory

Tigerkamp i Colosseum

Vi tager jer nu tilbage i tiden. Tilbage til tiden hvor romerne herskede over det største emperie Europa nogensinde har set. En tid hvor gladiatorer stod ansigt til ansigt med døden hver gang de trådte ind i ringen. For det meste kæmpede de mod andre gladiatorer, men det hændte også at de skulle kæmpe mod eksotiske dyr som var blevet indfanget af romerne. Som du nok kan regne ud fra titlen skal man i Quickspins Tiger’s glory teste sit mod imod en af de farligste bæster der eksisterer. Tigeren er ikke nogen nem modstander at overkomme, og det vil Tiger’s Glory bevise for dig, men hvis du kan overkomme oddsene kan du blive umådelig rig ved at tage kampen op! Tiger’s Glory kan findes på MrGreen.

Kamp til døden

Tiger’s Glory er et testamente til romernes nådeløshed. Colosseum står som et momument i baggrunden med den italienske sommersol som bager ned over den. Selve spillemaskinen er indrammet i romerske søjler. Hvis man skal kritisere udseendet på spillemaskinen, så er det at det hele er meget monotomt. Den samme lysebrune farve er brugt meget og det er lidt ærgeligt fordi romerne var vilde med farverige ting. Til gengæld er musikken fantastisk. Orkestermusikken som går op og ned i takt er virkelig med til at gøre indlevelsen bedre. Det er klart en af de bedste soundtacks der er på en spillemaskine.

Basisspil

Tiger’s Glory er ikke en klassisk spillemaskine. Det er en megaways som tilbyder hele 4096 måder at vinde på. Spillemaskinen har 6 tromler med 4 rækker i hver. Det er godt for de spillere der måske er ved at blive trætte af de klassiske spillemaskiner, eller som måske har brug for en lille pause fra dem. Den er en god blanding mellem de klassiske og megaways. Der er ikke de vilde eksplosioner eller sticky wilds, men til gengæld tilbyder den spænding for alle pengene. Man skal have det samme symbol på minimum de tre første tromler før der er gevinst. Dette tæller dog ikke for tigersymbolet som man kun skal bruge to af.

Symboler

Tiger’s Glory har seks basissymboler, som kommer fra de kendte kortsymboler. De er i rækkefølge: 9, 10, Knægt, Dame, Konge og Es. De kommer alle i forskellige farver så det er nemmere at kende forskel på dem.

Premium symboler er (næsten) alle gladiatorer. De er i rækkefølge: En gladiator med blå baggrund, en gladiator med grøn baggrund, en gladiator med lilla baggrund, en gladiator med lyserød baggrund og topsymbolet over dem alle er tigeren!

Wild symbolet er en romesk lauerbær krans.

Scatteren er to sværd der krydser hinanden, og der står også bonus på symbolet, så det er ikke til at tage fejl af.

Indkasser tre af disse symboler og så er du sikret 7 gratis spil i bonusrunden.

4 scattere giver 10 gratis spil, 5 giver 15 og 6 scattere 20 gratis spins.

Det skal siges at Tiger’s Glory er en af redaktionens favorit spillemaskiner, og vi har aldrig oplevet mere end 3 scattere! Så det må vi sige hører til sjældenhederne.

Bonusrunde

Bonusrunden hedder den truende tigerkamp. Hvis der lander en rød tiger på en af hjulene, er der kamp mellem tigeren og gladiatoren. Hvis tigeren vinder bliver wilden sticky og forsvinder ikke under resten af bonusrunden. Hvis derimod gladiatoren vinder, får du kun gevinsten fra tigeren på det spin. Over tromlerne står der +1. Dette betyder at hvis tigeren vinder under en truende tigerkamp får man et ekstra spin. Dette kan dog kun udløses en gang pr. hjul.

Det andet der er specielt ved bonussen, er at tigeren ikke behøver at være på hver tromle. Lige så snart der er minimum 2 tigere på hjulene under bonussen, udbetalere de en gevinst. Så man skal virkelig håbe på at tromlerne bliver fyldt op med tigere.

Achievements

Quickspin har tilføjet achievements til Tiger’s Glory. Oppe til venstre i hjørnet på spillemaskinen kan du se hvilke achievements du skal klare for at få point. Hvis du samler nok point ind giver det en tur direkte i bonusrunden. Jo flere point du samler ind, jo højere bliver indsatsbeløbet på den bonus du kan inkassere.

Volatilitet

Tiger’s Glory en ekstremt høj volatilitets spillemaskine. Under bonusrunden har Tiger’s glory potenitalet til at give dig 13,830 gagnge din indsats tilbage. Hold da ferie en whopper. RTP’en på Tiger’s Glory ligger på 96,51.

Indsatser

Indsatserne starter ved 2 kroner og går helt op til 1000 kroner pr spin. Det er virkelig en highroller maskine som nok favoriserer dem der tør gamble lidt mere.

Spilproducent

Quickspin er firmaet der står bag titlerne som Titan Thunder Wrath of Hades, Panter’s Reign, Eastern Emeralds og Nero’s Fortune. De er kendt for at lave høj volatile spillemaskiner.

Vores Vurdering

Tiger’s Glory er en spillemaskine for dem som tør sætte livet på spil. I vores testspins til denne anmeldelse fik vi bonusser fra 6x til 700x. Vi måtte også sande, at det ikke altid er nemt at komme i bonussen. Første gang tog det os mere end 200 spins at komme i bonussen! Man skulle nærmest tro det var en Megaways spillemaskine. Det er dog en maskine vi bliver ved med at komme tilbage til. Musikken og stemningen Tiger’s Glory tilbyder er eminent og det er bestemt en spillemaskine du skal prøve næste gang du skal spille. Vi vil dog ikke anbefale Tiger’s Glory hvis du er en hyggespiller. Den er simpelthen for utilregnelig, og kan nemt sluge dine penge hurtigt, hvis du ikke har en god balance. Der er til gengæld noget yderst tilfredsstillende ved at komme i bonussen og se tigerne besejre gladiatorerne. Man føler sig som Julius Cæsar da han sagde “Veni, vidi, vivi”. Oversat betyder det “Jeg kom, jeg så, jeg sejrede! Så kom ind på MrGreen og tag kampen op.

Hvis du lige vil prøven den først, er spillemaskinen som altid tilgengængelig nederes på siden.

God spillelyst!

Leave a Reply