Ghost of Dead

Play N’ Go er tilbage med endnu en spillemaskine. Vi hopper tilbage til det gamle Egypten. Ghost of Dead minder meget om Legacy of Dead, Scroll of Dead og mange af deres andre bog spillemaskiner. Ghost of Dead kører efter samme princip, men de har lavet nogle få ændringer, som bør gøre Ghost of Dead til en fornøjelse at spille.

Tilbage i Pyramiden

Ghost of Dead er en flot spillemaskine. Det forventer man også fra Play N’ Go. Musikken passer godt med temaet. Man forventer flot design, og Play N’ Go leverer gang på gang.

Basisspil

Ghost of Dead er en klassisk 5×3 spillemaskine med 10 gevinstlinjer. Den minder som sagt meget om Book of Dead og Legacy of dead, men de har lavet nogle ændringer til både bonussen og basisspillet. I basisspillet kan man få ghost spins. Disse ghost spins minder meget om bonusrunden på bogspillemaskiner. Man får 1 spin, hvor man får tildelt 1 symbol. Ligesom man kender fra bonusrunder på sådanne maskiner. Hvis dit symbol lander på dette ghost spin, vil de udvide sig ligesom de gør under en normal bonusrunde!

Symboler

Basissymbolerne kommer er de klassiske 9, 10, J, Q, K og ES

Premium symbolerne er i rækkefølge: en Ankh, en slange, en skarabæ og topsymbolet er faraoens maske.

Scatteren og wild er samme Anubis symbol. Hvis du rammer tre scattere kommer du i bonusrunden.

Bonusrunde

Bonusrunden er næsten den samme som i Book of Dead og andre bog spillemaskiner. Bortset fra at man her må vælge imellem 3 forskellige special symboler. Hvis man retrigger under bonussen med 3 specielle scattere, får man yderligere 10 spins, og man får et ekstra symbol som udvider sig på tromlerne. Det vil sige at det er en blanding mellem en normal Book of Dead bonus, blandet med en Lord Merling and the Lady of the Lake bonus. Det er fascinerende, og det kan virkelig resultere i nogle fantastiske gevinster.

Volatilitet

Med 10.000x på højkant er Ghost of Dead meget volatil. Det er en 5/5, men vi mener at Ghost of Dead kan give bedre basisspils gevinster pga. Ghost spins. RTPen ligger på 96,21%

Spilproducent

Play N, Go er meget kendte for denne type spillemaskiner. Det er en bogspillemaskine med nogle få ændringer. Hvis du kan lide spillemaskiner som Book of Dead, Legacy of Dead, Rise of Merlin og Scrolls of Dead, vil du helt sikkert kunne Ghost of Dead. Selvom den minder meget om andre bogspillemaskiner, kan vi rigtig godt lide Ghost of Dead, og anbefaler derfor at man bør give den et skud! Det er en af de bedre spillemaskiner Play N’ Go har udgivet i 2021.

4.2

Leave a Reply