Verdensrekord på San Quentin! 150.000x!

Verdensrekord på San Quentin

Så blev de 150.000x endelig opnået!

Så blev der endelig slået verdensrekord på San Quentin Xways! Nolimit City spillemaskinen har enormt potentiale, og det potentiale blev endelig udløst den 23. februar 2021! En canadisk spiller købte en 5 scatter bonus for $1200 (canadiske dollars). Efter små 10 minutter kunne han konstatere han lige fik odds 150.000! Dvs. han vandt $90.000! Er du svimmel en optur han må have haft! Omregnet til DKK løb han ca. med 440.000 kr.! Det er et fuldstændigt vanvittigt hit!

Hans spins var en kombination af vanvittige multiplikatorere, sindssyge hits og ekstrem spænding! Hvis du vil se hans runde, kan du se hele runden nedenunder!

Nolimit er kendt for deres ekstremt volatile spillemaskiner! For nogle måneder siden vandt en spiller fra Europa over 1 million Euro på Book of Shadows! Deres spillemaskiner har enormt potentiale, og det er kun  på verdens største online casino Videoslots, at det er muligt at spille maskinerne for danske spillere.

East Coast vs West Coast er Nolimit Citys nyeste spillemaskine. Denne hiphop inspirerede spillemaskine har udsøgt potentiale og fantastisk musik! Det er endnu et bevis på hvorfor Nolimit City brager frem for tiden. Så hvad venter du på? Log ind eller opret en konto på Videoslots og oplev selv hvor fantastiske deres spillemaskiner er!

 

Dette er videoen fra Nolimit Citys hjemmeside. De uploader alle de største gevinster som bevis for at spillene er spillet for ægte!

https://replay.nolimitcity.com/show/otisewaduzo?device=desktop&language=da