300 Shields

This is Sparta!

Inden slaget ved Thermopylæ fik de spartanske krigere at vide, at perserne havde så mange bueskyttere at deres pile kunne blokere for solen, hvortil en spantansk kriger svarede ” Then we will fight in the shade”. Løst oversat betyder det “Så vil vi kæmpe i skyggen” Dette må være en af de mest badass citater i historien!

Den græske historiker Herodot skønnede at det var 300 spartanere og 6,700 andre græske soldater, mod en hær på flere millioner persere. I dag er dette tal omstridt, og man mener at det var ca.  60,000. Ligemeget hvad tallene var, er slaget ved Thermopylæ gået ned i historien og Kong Leonidas’ navn udødeliggjort!

I moderne tider er det ikke mindst på grund af filmen 300, at mange kender til slaget ved Thermopylæ. Dette fik NextGen Gaming til at lave spillemaskinen 300 shields! Den spillemaskine vi har valgt at kigge på i dag er efterfølgeren til 300 Shields, nemlig 300 shields extreme! Spillemaskinen er selvfølgelg tilgændelig på MrGreen. Så forbered dig på et legendarisk slag, og måske er det dig der løber med de 17,773x pr. spin og går ned i historien!

Lad slaget begynde

300 shields extremes baggrund er simpel illustration af det kendte slag.  På venstre side ser vi de spartanske krigere med deres velkendte skjolde, og på højre side er de persiske soldater. Slaget er i gang og blodbadet skal til at flyde. I baggrunden ser vi et hav som er fyldt med både. I forgrunden ser vi et andet billede.  Rundt om tromlerne ser vi et fredligt billede af en græsk by, marker, bjerge og frodig natur. Nærmest et symbol på det spartanerne kæmper for at bevare. Det er simple illustrationer, men det fungerer godt med temaet. Orkestermusikken starter roligt ud, men stiger langsomt i takt og den passer også godt med temaet og designet.

Basisspil

300 shields extreme er en klassisk spillemaskine i den forstand, at det er en 5×3. Det vil sige 5 tromler med 3 rækker. Spillet har dog 25 gevinstlinjer i modsætning til de klassiske 10. Flere linjer til at ramme jackpotten! Det klager vi ikke over. Symbolerne er de samme som der var på 300 Shields spillemaskinen. For spillere af den tidlige version er det en god ting. Der er ikke noget mere irriterende end når efterfølgere skifter for meget ud i symbolerne. For nye spillere vil vi dog kigge på symbolerne fra 300 shields extreme.

Symboler

Basis symbolerne er de velkendte kortsymboler. De er i rækkefølge: 9, 10, Knægt, Dame, Konge og Es.

Premium symbolerne er i rækkefølge: Pile og et sværd som giver det samme, en persisk bueskytte og et skib som giver det samme, og topsymbolet er en spartansk kriger.

Den spartanske kriger fungerer også som wild.

Scatteren er et spartansk skjold. Scatteren betaler også i dette spil. Indløs tre skjolde, også er du på vej i krig, bogstavelig talt. For denne bonus er en krig, som 300 shields extreme vinder meget oftere end den taber.

300 shields extreme er meget volatil og man skal forberede sig på, at man kan bruge ekstremt mange spins på at komme i bonussen. Den kan virkelig trække tænder ud. I vores test spins brugte vi hele 254 spins på at komme i bonussen! For vores tålmdighed blev vi kvitteret med en fornem 7x! Fy for den lede det sved i pengepungen. Man kan roligt sige vi blev slagtet i denne krig.

Bonusrunde

Bonussen på 300 shields extreme er i stil med The Sword and The Grail. Man skal ramme scattere for at stige i niveau. Det er vigtigt at pointere at gevinster med multiplier funktionen tæller kun, hvis der er en wild på gevinstlnjen. Hvis der ikke er nogen wild, er det bare et standard hit. Hvis man rammer 3 scatters i bonusrunden får man 5 spins mere, og de tæller selvfølgelig med i spillet.

Niveau 1: Du starter bonussen med en multiplier på 2x og 5 gratis spins. For at stige til næste niveau skal man på de 5 spins ramme to scattere. Hvert niveau giver dig 5 ekstra gratis spins.

Niveau 2: Dette niveau giver dig een multiplier på 5x. For at stige til næste niveau skal man ramme 4 scattere.

Niveau 3:  Dette niveau giver dig en multiplier på 25x. For at ramme næste nivaeu tager det 6 scattere.

Niveau 4: Her blver det hele ekstremt spændende. Multiplikatoren er på hele 300x. Det er her potentialet er enormt. Hvis du rammer en gevinst med en wild er du nærmest sikret på et monsterhit. Hvis du rammer en gevinstlinje med et premium symbol og en wild, så er det tid til at sætte printeren i gang. Det eneste du skal gøre at slå dig tilbage i sædet, og se 300 shields extreme printe penge til dig. Det er en vanvittig bonus som kan gå helt amok!

Bonus Køb

300 shields extreme har også en købsfunktion. Bonussen koster 60x af dit indskud. Det er en god funktion hvis man føler man ikke kan ramme de tre scattere, men det er også en farlig funktion. Det giver ikke bedre odds at købe bonussen, og alle de tre bonusser vi købte var ekstremt skuffende. 8x, 17x g 32x var resultatet af vores bonuskøb! Man føler sig en en persisk soldat der får hugget lemmer af når sådan noget sker. Som altid opfordrer vi til at passe på, når det kommer til køb af bonusser.

Volatilitet

Over 17,700x kommer med en pris og for de fleste er det blodprisen. 300 shields extreme en ekstremt højvolatil spillemaskine, og man skal kun spille på den hvis man er forberedt på at dø i kamp. RTPen er også lavere end gennemsnittet, 95.299% tlbyder 300 shields extreme og det synes vi er for lavt.

Indsatser

Indsatserne starter på 2.50 og går op til til 62.50 kroner. Det er altså ikke en spillemaskine vi vil anbefale hyggespillere. Det er mere til dem der drømmer om de helt store x’er, og har pengene til at smide efter drømmen.

Spilproducent

NextGen Gaming er nok mest kendt for Dead or Alive serien. En spillemaskine sat i det vilde vesten, hvor bonussen flænser dig for det meste, men potentialet på disse maskiner er enorme. Det samme kan man sige om 300 shields extreme.

Vores Vurdering

300 shields extreme er eksplosiv, dødbringende og chancerne er gode for, at det er dig der går ned i faldet. På den anden side er potentialet enormt! Vi er dog ikke glade for RTPen som vi mener er for lav. Det er en spillemaskine som tilgodeser gamblers. Man skal gå ind med den indstilling at man, ligesom en kaptajn, højst sandsynligt kommer til at gå ned med sit skib. Til gengæld, hvis du er en af de få heldige som rammer en god gevinstlinje på 300x griner du hele vejen til banken.

Hvis du vil prøve 300 shields extreme står MrGreen klar til at betjene dig. Hvis du vil prøve spillet gratis først, er det som altid muligt nederst på siden.

God spillelyst!

Skriv et svar