Captain Venture

Kaptajnen over dem alle

Novomatic er en af de mest legendariske spillemaskineproducenter! Denne gang kigger vi på Captain Venture som er en af deres bedst kendte titler. Captain Venture er en vaskeægte klassiker, så lad os se om den stadig kan måle sig med de nye spillemaskiner!

Ohoy Kaptajn!

Captain Venture ligner bare en Novomatic maskine. I forhold til de nyeste spillemaskiner er det en grimmert, men for os der har spillet den i mange år, er det ren nostalgi. Pirattemaet og de klassiske Novomatic lyder går lige i hjertet. I hvert fald de første fem minutter, også slukker man for lyden. Men musikken i bonusrunden er bare klassisk.

Basisspil

Spillemaskinen er en klassisk 5×3 spillemaskine med 10 gevinst linjer som du kan spille i vores spillelobby.

Symboler

Basissymbolerne er i rækkefølge: 9, 10, knægt, dame, konge og es.

Premium symbolerne er i rækkefølge: Et kort, et skib, en pirat mand og kvinde og topsymbolet er selvfølgelig Captain Venture. Johnny Depp har intet på ham! Han er også wild! For hver wild der kombinerer med et hit, stiger gevinsten også med 2x.

Scatteren er et skibs ror! Man skal have tre scattere for at komme i bonussen.

Scatteren betaler også.

Bonusrunde

Bonusrunden fungerer næsten på samme måde som basisspillet. Den store forskel er at Captain Venture giver bedre 3x for hver wild hit. Det kan være svært at ramme de helt store hits på spillemaskinen fordi den kan betale så meget. Vi har oplevet at man ofte vinder stort på at ramme scattere. Captain Venture kan også godt være god for en retrigger til tider.

Volatilitet

Spillemaskinen er en højvolatilitets spillemaskine. Der er hele 10.000x på højkant! Det siger det hele. RTPen er lav. Den ligger helt nede på ca. 94%. Det er typisk Novomatic.

Indsatser

Indsatserne starter på 1 krone og går op til 500 kroner pr. spin

Spilproducent

Novomatic er titaner i industrien. De har legendariske titler som Book of Ra serien, Lucky Lady’s Charm, Lord of the Ocean og Dolphins Pearl.

Vores Vurdering

Captain Venture er en spillemaskine der kun skal spilles, hvis du tør at gå planken ud. Den kan slagte dig på ingen tid, men den i den grad også belønne dit mod! Nostalgi og potentialet er nøgleord, når det kommer til Captain Venture. Hvis du er til retro spillemaskiner, er der ingen tvivl om, at du skal give nogle spins på Captain Venture. Forbered dig dog på en krig. Bonussen er ikke nem at ramme, og man skal væbne sig med tålmodighed, når man spinner på denne maskine. Prøv den selv på siden, og se om den er noget for dig.

God Spillelyst!

4

Leave a Reply