Durian Dynamite

Eksploderende frugt og store gevinstchancer i Durian Dynamite

Alle elsker frugt! Det må være derfor at spilleautomater med frugttema efterhånden er klassikere indenfor genren. Og Durian Dynamite er altså Quickspins version af denne elskede og farverige kategori.

Her er der lækre vandmeloner, appelsiner, kirsebær og vindruer der bringer dig de højeste gevinster og særlige funktioner. Symbolerne for de lavere værdier er de klassiske spillekort. Her kunne man måske godt have lyst til at se noget andet. Men hvis man skal se det fra den positive side, så giver det om ikke andet bare mere appetit efter de heldige frugter.

Wild-symbolet her er den eksotiske Durian frugt. Og når Dynamite Wild-funktionen bliver aktiveret, eksploderer denne ud over skærmen og spreder endnu flere Wilds. Hvis disse Wilds lander på en anden Wild sker dette igen og igen. Det er altså her at frugt-festen for alvor starter og gevinsterne bare kan komme ind hurtigere end du kan nå at følge med!

Andre frugtige funktioner

Selvfølgelig er der også en gratis spinfunktion. Denne bliver sat i gang når der lander tre Bonus Scatter-symboler. Men noget der er helt særligt her i Durian Dynamite er Bonus Picker-funktionen, hvor du gennem at vælge en dåse kan vinde ekstra opgraderinger i bonus runden. Disse lækre bonusser kan f.eks. være op til 30 Free Spins, eller to ekstra Durian Wilds. Hvis der er noget der kan gøre en omgang Free Spins endnu lækrere, så finder du det i disse bonus-dåser!

For lige at nævne det tekniske, så er Durian Dynamite rimelig klassisk. Der er fem hjul og 20 gevinstlinjer. Med en RTP på 96.22 og den højst mulige gevinst på 2,515x din indsats, er der tale om et spil med høj volatilitet og chancer for en ganske stor gevinst.

Med det enkle layout og et frugt-tema som er en elsket klassiker, er Durian Dynamite er godt sted at starte for begyndere. Men de action-fyldte bonusrunder kan altså også få pulsen op hos en garvet spillemaskine spiller.

Leave a Reply