Eye of The Storm

AHTI Games100% bonus op til 500 kr.ReklamelinkLæs anmeldelseFå bonusVelkomsttilbud er kun på første indbetaling. Min. indbetaling: 100 kr, maks. bonus 500kr. Krav til gennemspil: (indbetaling + bonus) 10* inden 60 døgn. Eksempel: Indbetal 100 kr, få 100 kr bonus og gennemspil 2000kr. Kun spilleautomater tæller. Max. indsats er 50kr. Evt. gevinster ved spil over max. indsats gælder ikke og bortfalder. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
VideoSlots100% bonus op til 1.000 kr.ReklamelinkLæs anmeldelseFå bonusKun nye spillere. Gennemspilskrav: 10x, minimumsindsats 1,- kr. Minimumsindbetaling 100,- kr. Progressive Jackpot-spil undtaget. 30 dage til at aktivere bonus, og 60 dage til at omsætte den. Maksimal bonus 1000,- kr. +18 år, Sørg for altid at spil ansvarligt, Stopspillet: Telefon til ansvarligt spil +45 70222825. Udeluk dig selv på ROFUS.NU – læs alle vilkår og betingelser som gælder.
BacanaPlay100% bonus op til 500 kr.BONUSKODE: BACANALæs anmeldelseFå bonusVelkomstbonus gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling: 100kr, maks. bonus 500kr. Gennemspilskrav: (indbetaling + bonus) 10X indenfor 60 dage. Eksempel: Indbetal 100kr, få 100kr bonus og gennemspil 2000kr. Kun spilleautomater bidrager. Max. indsats er 50kr. Evt. gevinster ved spil over max. indsats bortfalder. Reklamelink SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Pragmatic Play er sammen med Reel Kingdom tilbage med endnu en egyptisk spillemaskine. Hvis man har spillet Eye of Horus ved hvad lige præcis hvad man går ind til. Eye of the Storm er en klon af Eye of Horus.

På jagt efter pyramider

Pragmatic og Reel Kingdom tager os tilbage til Egypten. Spillemaskinen har et lækkert design og gameplayet føles flydende. Udseendemæssigt er det en opdateret version af Eye of Horus. Eye of the Storm giver en følelse af at være tilbage i det gamle Egypten med de visuelle indtryk og musikken passer også godt til temaet.

Basisspil

Eye of the Storm er en 5×3 spillemaskine med 10 gevinstlinjer. For at få en gevinst skal du ramme tre ens symboler på samme gevinstlinje fra tromle 1 af.

Symboler

Basissymbolerne er i rækkefølge: Knægt, Dame, Konge og Es.

Premium symbolerne er i rækkefølge: En Vifte, en Ankh, en Skarabæ, en Grib, en Gepard og topsymbolet en Ras øje.

Cleopatra er wild. Hun kan udvide sig på den tromle hun lander på for at give et ekstra lækkert hit. Hun kan lande på tromle 2,3 og 4. Hvis du er rigtig heldig, kan du opleve hende lande på alle tromler på samme tid. Jackpot!

Scatteren er en pyramide. Hvis du lander tre af dem har du sikret dig en tur i bonusrunden hvor du får 12 spins til få de eftersøgte monsterhits.

Scatterne betaler også. 3 scatters giver 2x, 4 giver 20x og 5 scatters giver 50x. Lidt nærigt hvis du spørger os.

Bonusrunde i Eye of the Storm

Bonusrunden er en symbolopgraderings bonus. Du starter ned 12 spins. På første niveau er alle basis og premium symbolerne på tromlerne. Målet med bonusrunden er at ramme wilds! Hvis du rammer en wild, vil det laveste premium symbol blive fjernet fra tromlerne. For hver wild du rammer, får du også et ekstra spin. Nedenunder kan du se hvordan bonussen fungerer.

  • Niveau 1 – Du starter med alle symboler og 12 spins.
  • Niveau 2 – Vifterne bliver til Ankher på tromlerne.
  • Niveau 3 – Ankherne bliver til Skarabæer.
  • Niveau 4 – Skarabæer bliver til Gribbe.
  • Niveau 5 – Gribbe bliver til Geparder.
  • Niveau 6 – Geparder bliver til Ras øje.

Ideen med bonussen er at jo flere wilds du rammer, jo bedre chance er der for at få gode hits fordi der er færre symboler i spil.

Hvis du er heldig nok, kan du også ramme 2 wilds i samme spin. Dette vil give dig 3 spins mere og opgradere to symboler på samme tid!

Du kan selvfølgelig også ramme tre scattere mere under bonusrunden. Dette vil resultere i yderligere 12 gratis spins til at ramme de lækre hits din balance har fortjent.

Volatilitet på Eye of the Storm

Eye of the Storm er en højvolatilitets spillemaskine! Og med maksimum 10.000x på højkant, er det ikke en spillemaskine man skal forvente at komme ofte i bonus i! Da vi testede den tog det os 133 spins at komme i bonussen! For alt det arbejde kunne vi håbe på at komme i nærheden af de 10.000x men vores bonus var en ”fremragende” 23x! RTPen er relativt høj og ligger på 96.71%

Indsatser

Indsatsen starter på 50 ører og går helt op 1.000 kroner pr. spin.

Spilproducent

Reel Kingdom er et selskab under Pragmatic Play. De står bag titler som Return of the Dead, Emerald King og monsterhittet Big Bass Bonanza.

Vores Vurdering af Eye of the Storm

Reel Kingdom er ikke en firma der opfinder den dybe tallerken. De er nutidens svar på Ali Baba Express og Wish. De ser et succesfuldt produkt og laver en klon af det. Eye of the Storm er en fin spillemaskine. Det er bare noget man har set igen og igen.

Når en maskine udkommer fra Reel Kingdom er vi begyndt at forvente en klon af en anden succesfuld spillemaskine. Big Bass Bonanza som har fået kæmpe succes, er en klon af Fishin’ Frenzy. Og Eye of the Storm er en klon af Blueprints Eye of Horus. I det mindste lavede de lidt om i bonussen på Big Bass Bonanza. Denne gang er det kun det visuelle der er blevet opgraderet. Det er en middelmådig maskine som sagtens kan få et par spin i ny og næ, men det bliver aldrig en maskine vi gentagende vil vende tilbage til. Middelmådig karakter til en middelmådig maskine.

5

Leave a Reply