Golden Sevens

Golden Sevens Slot Machine - Play Free Novomatic slots

Golden Sevens Slot

Når man spiller på Golden Sevens spillemaskinen så gælder det om at ramme 7’ere på de 20 gevinst linjer. 7’erne giver den største gevinst så det er bare med at krydse fingre for at man rammer en masse 7’ere. Hvis ikke man lige rammer 7’erne så er der masser af andre symboler der giver gode gevinster. Rammer man 5 7’ere så giver der 250 gange den totale indsats. Så det er da en super gevinst. Er det klokkerne man rammer 5 stk. af så får man total indsatsen 50 gange igen. Når man rammer de forskellige frugter så giver det lidt mindre gevinster, men det er jo også dejligt med en masse små gevinster.

Jackpot

Man kan også vinde den dejlige jackpot. Hvis man er så heldig at ramme 7’ere på hele skærmen, så vinder man jackpotten. Det er ikke tit det sker, men der er jo nogen der skal være heldige og ramme. Det kan være at det er på det næste spin man rammer alle 7’erne. Så er den dag da vist reddet hvis man er så heldig og løbe med jackpotten. Jackpotten starter på 10000 gange indsatsen, og den stiger hver gang der er nogen der laver et spin på automaten, den bliver ved med at stige indtil der er en der rammer jackpotten. Når jackpotten er vundet starter den igen på 10000 gange indsatsen.

Gambling

Når du har vundet en gevinst så er der mulighed for at gamble for at forøge gevinsten. Det giver chancen for at man kan fordoble gevinsten, men risikoen er der også for at man mister gevinsten. Der er 50% chance for at vinde. Man kan gamble flere gange i streg, det gør at en lille gevinst kan forøges til en kæmpe stor gevinst. En stor gevinst kan selvfølgelig også laves om til en endnu større gevinst. Men pas på man kan jo også tabe.

3.2

Leave a Reply