Primal Megaways

AHTI Games100% bonus op til 500 kr.ReklamelinkLæs anmeldelseFå bonusVelkomsttilbud er kun på første indbetaling. Min. indbetaling: 100 kr, maks. bonus 500kr. Krav til gennemspil: (indbetaling + bonus) 10* inden 60 døgn. Eksempel: Indbetal 100 kr, få 100 kr bonus og gennemspil 2000kr. Kun spilleautomater tæller. Max. indsats er 50kr. Evt. gevinster ved spil over max. indsats gælder ikke og bortfalder. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
VideoSlots100% bonus op til 1.000 kr.ReklamelinkLæs anmeldelseFå bonusKun nye spillere. Gennemspilskrav: 10x, minimumsindsats 1,- kr. Minimumsindbetaling 100,- kr. Progressive Jackpot-spil undtaget. 30 dage til at aktivere bonus, og 60 dage til at omsætte den. Maksimal bonus 1000,- kr. +18 år, Sørg for altid at spil ansvarligt, Stopspillet: Telefon til ansvarligt spil +45 70222825. Udeluk dig selv på ROFUS.NU – læs alle vilkår og betingelser som gælder.
BacanaPlay100% bonus op til 500 kr.BONUSKODE: BACANALæs anmeldelseFå bonusVelkomstbonus gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling: 100kr, maks. bonus 500kr. Gennemspilskrav: (indbetaling + bonus) 10X indenfor 60 dage. Eksempel: Indbetal 100kr, få 100kr bonus og gennemspil 2000kr. Kun spilleautomater bidrager. Max. indsats er 50kr. Evt. gevinster ved spil over max. indsats bortfalder. Reklamelink SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Tilbage til forhistorien

Hvad sker der hvis Blueprint Gaming slår sig sammen med Megaways? Svaret er en ekstremt højvolatil spillemaskine, og det er lige præcis hvad vi får i Primal Megaways! Vi skal tilbage i tiden, hvor dyr som sabeltigere og mammutter var hverdag. Så forbered jer på en vild tur, for Primal Megaways er ikke for de sarte sjæle! Primal Megaways kan findes på MrGreen!

En maskine der bare fungerer!

Primal Megaways bringer os tilbage i tiden med det samme. I forgrunden ser vi et billede af en mammut hugget ind i sten, og ellers er det bare planter og natur så langt øjet rækker. Der er ikke gået så meget op i de visuelle deltajer, til gengæld kører maskinen rigtig flydende. Det er klart en af de bedst fungerede Megaways, og det er en fornøjelse. Farverne på Primal Megaways er flotte og især symbolerne er flot tegnet. Det bedste ved Primal Megaways er musikken. Trommerne som hamrer i baggrunden, skaber spænding, og den rolige melodi som kører i baggrunden passer perfekt med Primal Megaways’ tema. Det er en af de få spillemaskiner, hvor man virkelig kan nyde musikken mens man spiller.

Basisspil

Primal Megaways ligner en klassisk spillemaskine, men det er en Megaways maskine. Det vil sige at jo flere Megaways der er, jo bedre chancer er der for at få gode hits. I toppen af Primal Megaways, er der en boks, og der kan du altid se hvor mange megaways dit spin er på. Spillet har 6 tromler og kan give op til 46,656 ways for at give et hit. For at vinde på Primal Megaways, skal du minimum ramme det samme symbol på 3 tromler fra venstre side af. Det gode ved Primal Megaways og megaways i det hele taget, er at man ikke skal bekymre sig om gevinstlinjer. Det eneste man skal koncentrere sig om, er at ramme minimum 3 symboler. Jo flere jo bedre, det vil nemlig altid give bedre hits, jo flere du har af samme symbol.

Symboler

Basissymbolerne er taget fra de velkendte kort symboler. De er i rækkefølge: 10, knægt, dame, konge og es.

Premium symbolerne er i rækkefølge: En elg, et vortesvin, et næsehorn, en sabeltiger og topsymbolet over dem alle er en mammut! Alle dyrene er designet med et forhistorisk præg, så det passer godt ind i temaet.

Wildsymbolet er et poteaftryk. De erstatter alle symboler bortset fra scatteren. I bonusrunden er der multiplikatorere på disse wilds. Mere om det nedenunder.

Der dropper også mystiske stakke under spinsene. Disse stakke er virkelig vigtige for både basis spillet og bonusrunden. I basisspillet formåede vi at ramme en 384x på sabeltigerne. Boom et hit!

Scatteren er et kranie med to stødtænder hvor der står bonus på.

Normalt gør antallet af scattere ikke den store forskel, men i Primal Megaways gør de en stor forskel.

3 scattere giver dig 10 gratis spil med multiplikatorere på 2x og 3x.

4 scattere giver dig 15 spins med multiplikatorere på 2,3 og 4x

5 scattere giver dig 20 spins med multiplikatorere på 2-5x.

6 scattere giver dig 30 spins med multiplikatorere på 3-6x.

Disse multiplikatorere er nøglen til at ramme de vanvittige høje hits, som Primal Megaways er kendt for at kunne give.

Bonusrunde

Bonusrunden er ligesom basis spillet, bare med chancen for multiplikatorere. Du kan lande flere multiplikatorere på tromlerne. Hvis du for eksempel lander en 3x og en 4x, giver det altså en samlet multiplikator på 12x. Vi kan ikke sige det nok gange, potentialet er enormt!

Primal Megaways er kendt for at være en retrigger glad spillemaskine. 2 scattere i bonusrunden giver dig 5 ekstra gratis spil, og 3 scattere giver dig 10 gratis spins mere. Potentialet er enorm under bonusrunden. Rundt omkring på internettet er der blevet delt wins med helt op til 21,730x, og der er potentiale til endnu højere gevinster!

Til gengæld er Primal Megaways også kendt for at give nogle ekstremt sløje bonusser. For at gøre Primal Megaways mere attraktiv, er der derfor indført en bonus garanti. Hvis man får under 10x genstarter bonusrunden simpelthen.

Volatilitet

Dette er ikke en højvolatil spillemaskine, Primal Megaways er en ekstrem volatil spillemaskine. RTP’en er på flotte 96,76%, men det er på grund af de flotte hits man kan få i basisspillet. Bonusrunden kan være en drøm der går i opfyldelse, og den kan være det mest forfærdelige på samme tid. Ikke mindst fordi, den ligesom på andre megaways maskiner, er så forbandet svær at komme i!

Normalt ville vi fortælle jer, hvordan vores bonusser er gået. I dette tilfælde var det ikke muligt. 1200 spins! 1200!!!!! Det var ikke nok til at komme i bonussen! Det er en helt forfærdelg følelse! Til gengæld fik vi flere hits på over 100x som reddede balancen. Til sidst slap tålmdigheden op! Det er hvad man må acceptere på de her nye ekstreme maskiner. Det kan virkelig være en krig til tider. Vi har dog flere gange været i bonussen før vores test spins til anmeldelsen, men vi har endnu det berømte “Mammoth win” til gode.

Indsatser

Indsatserne starter på 2 kroner og går op til 50 kroner. De fleste ville nok sige 50 kroner? Det lyder da som en lav sats, men når det kan tage mere end 1200 spins, så kan man godt forstå det. Især, når der ikke er en købsfunktion! Desuden ved alle kendere, at man ikke behøver at spille de helt høje indsatser for at ramme jackpotten på Primal Megaways!

Spilproducent

Blueprint Gaming er kendt for at lave højvolatile spillemaskiner. Dette er bare blevet vildere under deres samarbejde med Big Time Gaming og skabelsen af disse Megaways monstre! Titler som Magic Mirror, Ted, Rick & Morty, Buffalo Rising og Napoleon, er bare nogle af de spillemaskiner de er kendte for. De er et velrespekteret firma på markedet.

Vores Vurdering

Der er kun et ord til at beskrive Primal Megaways: Potentiale! Det er til de spillere som tør satse butikken, og som går efter guldet. Det er dog ikke alle der finder lykken! De fleste af os vender tilbage fattigere end vi kom, men for de få heldige der rammer jackpotten, er det, det bedste der er sket i 2020. Den skal have en varm anbefaling med fra redaktionen! Vi elsker spillemaskiner med potentiale, og vi tænker at nu hvor vi har brugt 1200 spins, så må I kunne komme hurtigere i bonussen! Som altid kan du finde Primal Megaways inde på MrGreen. Hvis man er blevet lidt skræmt af Primal Megaways, kan man som altid, prøve en gratis version af spillemaskinen længere ned på siden!

God spillelyst!

  • Primal Megaways bedømmelse
4

Skriv et svar