Sticky Bandits

Bliv vinder af Det Vilde Vesten

Kunne du tænke dig, at lege lovløs for en dag? At træde ind i den berømte tidsperiode, der har skabt nogle af de mest ikoniske myter og legender som Butch Cassidy, Sundance Kid og Lucky Luke? Så prøv Sticky Bandits i dag!

Vind som en bandit

Det populære Sticky Bandits er en spillemaskine, hvor temaet og funktionerne er solidt designet, og derfor nemt appellerer til den erfarne online spiller. Sticky Bandits er en 5×5 spillemaskine, mange forskellige funktioner og 30 forskellige betalingslinjer. Baggrundstæppet er den golde ørken, ensomme kaktusser og jernbaneskinner. Musikken sætter prikken over i’et, og som spiller dumper du derfor direkte ned i Det Vilde Vestens univers – klar til at prøve lykken.

Free spins eller ægte guld

I Sticky Bandits har du mulighed for både at at pille spillet gratis, eller spille for rigtige penge. Den gratis funktion giver dig adgang til at prøve spillet først, gennemskue hvad det går ud på og prøve funktionerne af. Så er du klar til at spinne og vinde rigtige penge bagefter!

Sådan spiller du

Før du går i gang med at spinne hjulene, skal du blive enig med dig selv om, hvor meget du vil satse. Du kan bruge piletasterne ved “total bet”, hvor du kan vælge at satse alt mellem 0.20-100 coins. På “Autoplay-knappen” kan du sætte hjulene til at dreje automatisk for et bestemt antal gange. På “spin-knappen” kan du selv sætte hjulene i gang, og satse på, at du har “held i spin”.”Two Bandits-symbolet” gælder som “wild-symbols” i spillet, og kan fungerer som joker for alle symboler. Disse symboler kan altså lave vindende kombinationer i forbindelse med andre symboler. Der er også adskillige bonus-symboler, der giver dig flere kombinationsmuligheder for at vinde. F.eks. “toget” kan udløse forskellige bonusser, bl.a. free spins.

Leave a Reply