Sweet Bonanza

En frugtbar maskine

Pragmatic Play er kendt for at lave et væld af forskellige spillemaskiner. De er nok mest kendte for at lave de klassiske bog spillemaskiner med John Hunter som frontfigur, men Sweet Bonanza er Pragmatic Plays forsøg på at udvikle en ny maskine. Det har de gjort med stor succes. Sweet Bonanza er en af de mest købte bonusser på markedet og det er der en rigtig god grund til! Hele 21,100x er muligt at hente, og det har fået alle fra hyggespillere til de tungeste gamblers, til at tage chancen på denne innovative spillemaskine. Som altid kan du spille Sweet Bonanza på MrGreen.

En spillemaskine til dem med en sød tand

Baggrunden på denne spillemaskine er et barns drøm. Slik og søde sager fylder hele skærmen. Det ligner kun noget som et barn eller Homer Simpson kan fantasere om. Slikkepinde, donuts, sukkerstange, isvafler og is er bare nogle af de ting som fylder skærmen op. Det ligner man er død og er kommet i slikhimlen. Den muntre musik som kører i baggrunden passer godt med temaet, og man kan ikke undgå at grine og smile når man først kommer ind på Sweet Bonanza. Designet er sjovt, og Sweet Bonanza er bestemt en spillemaskine som får en til at tænke tilbage på sin barndom med Disney show og lørdagsslik.

Basisspil

Sweet Bonanza er ikke en klassisk spillemaskine. Det er en 6×5 spillemaskine. Det vil sige den har seks tromler med 5 rækker i hver. Der hvor Sweet Bonanza især er anderledes er i selve gameplayet. Det er ikke en klassisk spillemaskine med gevinstlinjer og den kører heller ikke efter ways princippet. I stedet falder der slik og frugter ned fra himlen som lander på tromlerne. Målet er så at indsamle minimum 8 af de samme symboler. Hvis du indsamler 8 af de samme symboler, så forsvinder de og bliver erstattet af nye symboler. Når de nye symboler falder ned på tromlerne kan de så være med til at skabe 8 ens af nye symboler. Dette fortsætter indtil der ikke er 8 ens på tromlerne. Når der ikke er 8 ens på tromlerne, bliver alle symboler fjernet, og herefter bliver tromlerne så fyldt op med nye symboler. 8-9 ens symboler udløser minimumgevinsten pr. symbol. 10-11 er giver lidt mere og 12 ens symboler giver den højeste gevinst pr. symbol.

Sweet Bonanza er en forfriskende ny måde at spille på, i en verden hvor man er blevet vant til at kigge efter gevinstlinjer eller ways. Det eneste kritikpunkt man kan have med denne måde, især når man første gang skal spille Sweet Bonanza, er at det kan godt virke lidt hektisk. Hastigheden er ikke den mest begyndervenlige, og nogle gange hvor man er sikker på der er 8 ens symboler, kører spillemaskinen videre til næste spin. Det er dog noget man hurtigt vænner sig til, det kræver bare lidt tilvænning.

Symboler

Basissymbolerne er repræsenteret ved de klassiske frugtsymboler. Det er nostalgi når det er bedst. På nyere spillemaskiner ser vi dem sjældnere og sjældnere, men i spillemaskine verdenen vil frugterne altid have en plads i vores hjerter.

Basissymbolerne er i rækkefølge: en Banan, Vindruer, en Vandmelon, en Blomme og et Æble.

Premium symbolerne er mildest talt ikke så flotte. Vi tror de skal symbolisere bolsjere, men de er virkelig ikke pænt designet. De er i rækkefølge: Et blåt bolsje, et grønt bolsje, et lyserødt bolsje og topsymbolet er et rødt hjerteformet bolsje.

Der er ingen wilds i Sweet Bonanza.

Scatteren er en stor slikkepind som er rød og hvid. For at komme i bonusrunden, skal du indsamle 4 af disse slikkepinde på tromlerne, dette udløser 10 gratis spins. Scatterne betaler også. 4 scattere giver 3x, 5 scattere giver 5x og 6 scattere giver bragende 100x.

Fordobl chancen funktion

Pragmatic Play har indført en feature på Sweet Bonanza som fordobler dine chancer for at komme i bonussen. Det koster 25% oveni dit indskud.

Køb Bonus funktion

Den anden feature Sweet Bonanza tilbyder er en bonuskøbs funktion. For at købe bonussen koster det 100x af din indsats. Du kan ikke købe bonussen hvis du har aktiveret fordoblingschance funktionen.

Bonusrunde

Bonusrunden er i bund og grund det samme som basisspillet, der er bare én væsentlig forskel. Under bonusrunderne dropper der nemlig også multipliers i form af kugler ned på tromlerne. Hvis du rammer en gevinst, så vil multiplieren gange din gevinst op med de gange som står på kuglen. Hvis der er flere kugler, lægger den summen sammen af kuglerne, og det vil så blive din endelig multiplier. Disse multipliere er ikke sticky og gælder kun for 1 spin. Disse multipliers går fra 2x til besvimende 100x. Hvis du får 3 eller flere slikkepinde under dit bonus run bliver du belønnet med fem ekstra spins.

Volatilitet

Sweet Bonanza ligger på mellem til høj på votatilitets skalaen. Man burde tro med de 21,100x på højkant at den ville ligge helt oppe i skyerne på skalaen, men det er kun i bonusrunden man kan ramme de helt høje gevinster. Basisspillet har ikke multipliers og derfor Sweet Bonanza en god blanding mellem og høj volatilitet. RTP’en ligger på 96.51 og det er meget gennemsnitligt.

Indsatser

Indsatserne starter på 1 krone og går op til 500 kroner pr. spin. Der er noget at komme efter for alle spillere. Hyggespillere kan sagtens spille sweet bonanza fordi man rammer jævnligt i basisspillet. Vi vil dog ikke anbefale highrollers at spille basisspillet. Købsfunktionen er der for en grund. Ligesom med Money Train 2 giver det ikke mening at spinne for høje beløb. Så er det nemmere at købe bonussen for de 100x og tage chancen.

Spilproducent

Pragmatic Play er kendt for spillemaskiner som er volatile. John Hunter serien, Thee Dog House, Curse of the Werewolf og mange andre.

Vores Vurdering

Sweet Bonanza er en fin spillemaskine til alle spillere. Vi vil dog anbefale at spille dem forskelligt, afhængig af hvor mange penge man har tænkt sig at spille. Det tog os 305 spins at komme i bonussen første gang i vores test runs. Det er en forfærdelig kedsomhed man føler efter så mange spins. Til gengæld endte vi “kun” med et minus på 75 kroner efter den efterfølgende bonus som gav 250x. Så for hyggespillere anbefaler vi at spille på de lave indsatser og hygge sig. For highrollers er der kun en vej, det er bare at trykke på den købeknap. For folk som ligger imellem er begge muligheder en mulighed. Alternativt kan man bruge chance fordoblingsfunktionen, for at se om man kan kommer lidt hurtige i bonussen.

Som altid kan du finde Sweet Bonanza på MrGreen. Hvis du er lidt usikker om Sweet Bonanza er noget for dig, kan du som altid finde en gratis version med fun money nederst på siden.

God spillelyst!

Leave a Reply