Sword of Khans

Bedømmelse
  • Sword of Khans - Lyst til at spille igen
  • Sword of Khans - Tematisk Indlevelse
  • Sword of Khans - Lyd og design
  • Bonusrunden
4

Anmeldelse af Sword of Khans

Det Mongolske Emperie

Fra 1206-1294 var der et emperie så stort, at det strakte sig fra hvad vi i dag kender som Sydkorea og Kina, til hvad vi i dag kender som Polen. Det siges at 11% af jordens befolkning døde som følge af invasionerne. Genghis Khan og hans efterfølgere skabte frygt og panik hvorend deres hærer var. Nu er det din tur til at tage føringen og sikre dig 3 sværd som muligvis vil få dig til at gå ned i historien som den største vinder på Thunderkicks Sword of Khans! Som altid er Sword of Khans tilgængelig på MrGreen. Sword of Khans er en klon af af de klassiske bog spillemaskiner, dog med et twist som vi ser på længere ned i anmeldelsen.

Simpel og lækker!

I baggrunden ser vi snebelagte bjerge hvor solen skinner på dem. I forgrunden omkring tromlerne er der et tempel af en art. Mere er der ikke! Der er heller ikke brug for mere. Sword of Khans detaljer er lagt i symbolerne og gameplayet. Farverne i Sword of Khans er virkelig godt designet. Farverne er prangende og de står klart og tydeligt. Det er et bevis på at man ikke nødvendigvis har brug for at gøre meget ud af baggrunden, for at gøre det til en flot oplevelse. Orkestermusikken som spiller i baggrunden passer godt med temaet, og den samlede pakke er en flot spillemaskine som er simpel og som bare fungerer.

Basisspil

Som vi nævnte tidligere er Sword of Khans i bund og grund en klassisk bog spillemaskine. Det er en klassisk 5×3 med 10 gevinstslinjer. Så hvis du er tilhænger af de klassiske bogspillemaskiner, er vi sikre på at du vil kunne lide Sword of Khans. I stedet for bøger er det sværd vi er på udsigt efter. Hvis du indsamler tre af disse sværd er du sikret en tur i bonusrunden. Det er her der er nogle forskelle mellem Sword of Khans og andre klassiske bog spillemaskiner. Mere om det senere.

Symboler

Basis symbolerne er de velkendte symboler fra spillekort. De er i rækkefølge: 10, Knægt, Dame, Konge og Es.

Premium symbolerne er i rækkefølge: et Skjold, en Rustning, en Hjelm, en Khan (hvad vi vil kalde en konge eller kejser)

Scatter og wild er den samme. Det er som sagt sværdet. Sværdet erstatter alle symboler i Sword of Khans. Scatteren betaler også når den lander. 3 scatter giver 2 x, 4 giver 10x og 5 scatters giver bragende 200x.

Som en historieelsker vil jeg gerne pointere, at det er lidt skuffende at buen ikke er et symbol. Mongolerne var fremragende bueskyttere. De kunne endda affyre dem fra hesteryg! Så Thunderkick skuffer lidt med deres research, men fred være med det. Vi er kommet for at vinde penge, ikke for at vinde i et quizprogram!

Bonusrunde

Når du er kommet i bonusrunden får du tildelt et special symbol som er et ekspanderende symbol. Det fungerer på følgende måde. Hvis du får et basissymbol vil du se symbolet lande på minimum 3 af tromlerne. Hvis dette sker ekspanderer symbolet sig og man får en gevinst. Symbolet må lande på hvilken som helst tromle når de ekspanderer, det vil sige at de ikke behøver at være på samme gevinstlinje. Hvis du fik tildelt et premium symbol skal du kun bruge 2 af disse symboler på tromlerne, men princippet er det samme. For at få gode gevinster skal man helst ramme 4 eller 5 basissymboler. Med premiumsymboler ser man helst 3 før de gode præmier triller ind.

Indtil nu lyder det jo bare som en helt almindelig bog spillemaskine. Der hvor Sword of Khans er anderledes er i de følgende 3 ting.

Det første er de antal spins man får i bonussen. Man kan nemlig få enten: 5, 7, 8, 9, 10, 12 eller 15 gratis spins.

Det andet er man kun skal bruge to scattere i bonussen for at få en lækker retrigger! Hvis det lykkes dig at få to sværd, får du tildelt et specielt symbol mere og Sword of Khans vælger hvor mange spins du yderligere skal have. Igen er det ikke et fast antal spins du får men mellem de 5-15.

Det tredje der er anderledes foregår også når du rammer en retrigger. Man kan nemlig få det samme special symbol flere gange. Hvis du får tildelt det samme special symbol kommer der en multiplier på. Dette kan ske op til 3x på samme symbol.

Det er altså i bonussen at Sword of Khans kan gå helt amok. Potentialet er svimlende, 10,000x er muligt hvis alt går rigtigt pr. spin! Hold lige min øl, jeg tror jeg besvimer! Det er sindsygt, men også ekstremt usandsynligt.

Volatilitet

Du kan nok godt regne ud at Sword of Khans ikke er for hvem som helst. Det er til dem der tør satse butikken, og derfor er det en høj votalitets spillemaskine. Der er ingen tvivl om at man kun skal spille Sword of Khans hvis man er parat på at vinde stort eller tage det nederlag som det kan medføre. I vores testspins til denne anmeldelse, kom vi i bonus på første spin. Boom! 450x lige ned i lommen. Næste bonus kom efter 271 spins. Sword of Khans er altså en spillemaskine hvor der kan være rigtig langt mellem snapsene! Det er noget man skal forberedet på. RTPen er også en ting vi skal nævne. 95,38% er ret lavt! De fleste andre bog spillemaskiner ligger minimum på 96%, så forbered dig på en krig!

Indsatser

Indsatserne starter på 1 krone, og går helt op til skøre 1000 kroner pr. spin. Det betyder at maskinen kan spilles af alle slags spillere! Dog skal man ikke spille Sword of Khans, hvis man er typen af spiller der gerne ofte vil i bonus. Så anbefaler vi man går ned på lav volatilitets spillemaskiner.

Spilproducent

Thunderkick er kendt for andre titler som: Pink Elephants 2, The Falcon Huntress og Divine Lotus.

Vores Vurdering

Sword of Khans tilbyder et frisk pust til bog spillemaskine genren. Det der taler for maskinen er potentialet og det simple, men lækre gameplay. Det der taler imod er RTPen. Den er ret lav og man skal være klar over at den kan være brutal mod din balance. Det er Book of Dead på steroider og det kan give større gevinster, men den kan ligesom den mongolske hær også slagte dig!

Hvis du tør tage kampen op, kan du spille Sword of Khans på MrGreen. Hvis du lige vil prøve den først, kan du som altid finde en gratis version nederst på siden.

God spillelyst!

Skriv et svar