Omg Kittens

Kattekillinger

Kan du lide kattekillinger, så er OMG Kittens den rigtige spilleautomat for dig. Her gælder det om at vinde med så mage søde kattekillinger som muligt. Automaten har 5 valser, og op til 40 gevinstlinjer. Så der er masser af muligheder for at vinde. Der findes 3 forskellige slags kattekillinger. Hvis man rammer vindende kombinationer med kattekillingerne så er det der man vinder de største gevinster.

Free spins

Der er en meget god gratis spins funktion. Hvis man rammer 4 kattekillinger på de 4 første valser og så får bonus symbolet på den 5. valse, så vinder man gratis spins. Afhængigt af hvilke kattekillinger man rammer så får man forskellige funktioner. De 3 forskellige kattekillinger giver forskellige funktioner. Jo flere Mr. Whiskers bliver til scatter under de gratis spil, jo flere man rammer jo højere gevinst. Jo flere Tiger man rammer, jo højere gevinst multiplikator får man. Hvis man rammer Bubbles så får man flere gratis spins. Så der er masser af muligheder for kæmpestore gevinster når man spiller OMG Kittens. Skulle man være så uheldig ikke at vinde det store under gratis spins, så er man heldigvis garanteret en minimums gevinst på 10 gange indsatsen.

Scatter

Der er også et scatter symbol. En kat der leger med en guldfisk, fungerer som scattersymbol. Rammer man 3 eller flere af dette symbol, så vinder man uanset hvor symbolerne lander. 3 scatter betaler 50 gange indsats. 4 scatter betaler 250 gange indsatsen. 5 scatter giver den helt store gevinst på 1000 gange indsatsen.

Sjov for alle pengene

OMG Kittens er en af de sjoveste spillemaskiner der findes. Det er nemt at spille, symbolerne er meget søde og sjove. Alle kan være med, fordi det er nemt og ligetil, der er ikke nogle svære regler. Så skal du finde en spilleautomat som du kan hygge dig med, mens du har chancen for at vinde den store gevinst, så er OMG Kittens det rigtige valg.

Leave a Reply