Raging Rhino Megaways

Raging Rhino Megaways slot

Denne spillemaskine er en megaways maskine, det vil sige at antallet af gevinst linjer varierer fra spin til spin. Der er 6 hjul og antallet af symboler på hvert hjul er forskelligt på hvert spin. Alle kombinationer af samme symboler tæller, det vil sige at der ikke skal rammes en bestemt linje for at få gevinst. Det højeste antal gevinst linjer man kan have på et spin er hele 117649. Det vil jo give nogle helt enorme gevinster hvis man rammer det. Udover de 6 almindelige hjul, så er der også et tophjul der kører sidelæns. I spillet er der også et wild symbol, som erstatter alle andre symboler. Når man vinder så bliver de vindende symboler erstattet af nye. Så der er mulighed for flere gevinster på samme spin.

Bonus spil

Rammer man 4 diamanter eller flere så udløser man free spins funktionen. Når man har udløst bonusspillet, får man 8 free spins, under free spins stiger gevinstmultiplikatoren med 1 for hver gang man får en gevinst. Rammer man en wild i free spins så er der også en multiplikator på wild symbolet, det kan give helt op til 5x gevinst. Rammer man flere wilds så ganges multiplikatoren med hinanden. Så rammer man masser af wilds så kan man vinde en kæmpe gevinst. Så rammer man stakkede symboler på alle 6 hjul sammen med en masse wilds, så er den store gevinst hjemme.

Konklusion

Ragong Rhino megaways giver dig store chancer for at vinde den helt store gevinst. Gå efter at ramme diamanterne så man kan få udløst bonus spillet. Når man har bonus spillet, så skal der bare rammes masser af gevinster for at få multiplikatoren op. Når den er høj så er det tid til at ramme masser af wilds sammen med masser af ens symboler. Det er sjovt og spændende. Prøv det, du vil ikke fortryde det!

Leave a Reply