Mighty Arthur

Kan du føle magien?

Er du klar til et eventyr, denne spilleautomat foregår i den bedste eventyr stemning. Der er spænding for alle pengene. Spillet er fyldt med funktioner og masser af gevinster. Der er 20 gevinstlinjer på spilleautomaten.

Merlin tilfældige Wilds

En af de specielle funktioner som spillet indeholder er Merlin Random Wilds. Når man rammer Merlin troldmanden på en del eller hele af et af hjulene, så rykker Merlin sig så han fylder hele hjulet, og han bliver så til en wild, samtidig fremtryller han mellem 2 og 6 tilfældige wilds. Så der er gode chancer for en stor gevinst når man rammer Merlin

Arthur udvidende symbol

Er man heldig så rammer man Arthur Expanding wild symbolet på det 3. hjul når man rammer dette symbol så det dækker hele 3. hjul så forvandler det hjul 2, 3 og 4 til en kæmpe wild. Det giver så kæmpes store gevinster, da man er sikker på at kombinere en masse vindene linjer. Rammer man et af de store symboler på hjul 1 samtidig med denne wild, ja så bliver det rigtigt sjovt når maskine tæller gevinsten sammen.

Bonus spil

Rammer man 3 bonus symboler så udløser man bonus spillet som består af 10 free spins. Under free spins er det muligt både at ramme Merlin Random Wilds eller Arthus Expanding Symbol. Der er større chancce for at ramme disse symboler under free spins. Det gør at der er meget større chance for at ramme en stor gevinst mens man spiller free spins.

Samlet bedømmelse

Når man spiller på Mighty Arthur spillemaskinen så kommer man i stemning lige med det samme. Der er meget gode chancer for en stor gevinst, og der er funktioner der kan udløses på hver eneste spin. Så der bliver givet absolut top karakter til Mighty Arthur.

Skriv et svar